Menu
Strategie als uitgangspunt

Adviserenondersteunen en ontzorgen
Heeft u als bestuur iemand nodig waarmee u graag wilt sparren en verder geholpen worden naar uw einddoel of vraagstuk? Wij zijn er voor u! Uw korte - of lange termijn beleid kan alleen maar uitkomen, als u zich blijft houden aan de doelstelling die u zich vooraf stelde. Dan behaalt u de doelen op de manier zoals u zelf wilt. Alles wat de juist gestuurde aandacht krijgt groeit! 


Wij kunnen u helpen van het begin qua strategie via theoretische modellen totaan de implementatie ervan met praktische marketing- en communicatiemiddelen. Geen strategisch vraagstuk is ons te gek.

Strategie
Wie, wat, waarom is wat je vaak hoort, maar eigenlijk is het andersom waarom, wat en wie wilt u zijn als school. Wij kunnen u helpen om gezamenlijk door een stappenplan te gaan, zodat uw bedrijfsprofiel hét strategisch huis wordt voor uw organisatie. Deze zal uiteindelijk leiden tot een juiste visie voor uw strategische plan. Dit strategische plan zal uiteindelijk de vaste grond zijn om de juiste antwoorden te geven op de vragen die leiden tot uw doelstelling. Rekening houdend met uw speelveld, doelgroep, concurrentie ofwel de omgeving die van invloed is voor u. Samen komen we tot de juiste positionering voor u.Marketing communicatiemiddelen 
Als u weet of u de vernieuwer, de strateeg of de detective wilt zijn weet u hoe u de gebruiker als doelgroep kan neerzetten. Tezamen komen we tot out-of-the-box oplossingen of lange termijn beleid om uw doel te bereiken. Door dit inzicht kunnen er efficiënte offline (logo's, printmedia, folders, themaposters, krant, reclamecampagnes etc) en online (sociaal media, websites, communicatieplatform, email etc) marketing- en communicatiemiddelen ontworpen en gemaakt worden. Ook de inzet van juiste sponsoring kan u verder helpen. Dit kan de juiste doelgroep bereik teweeg brengen en daardoor een extra doelgroep aan u verbinden. Met de juiste inzet van de marketingmix en de juist gekozen middelen zal uw pr en imago groeien naar uw strategisch doel.