Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
5418002 DOCENT NEDERLANDS 0.8-1.0 FTE
Toegevoegd op
20 mei 2018
Eind Datum
31 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Nederlands
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
1
Organisatie
Munnikenheide College
Website
Plaats
Etten-Leur

Munnikenheide College uit Etten-Leur zoekt een 5418002 DOCENT NEDERLANDS 0.8-1.0 FTE per

MUNNIKENHEIDE COLLEGE: JOUW TALENT, JOUW KEUZE, JOUW TOEKOMST!
Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ongeveer 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen. Wij werken vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid.
Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Ieders talent en ambitie willen wij benutten.
Wij zijn een school die volop in beweging is om het onderwijs voor onze leerlingen steeds aantrekkelijker te maken. Onze medewerkers voelen zich zeer betrokken, werken graag samen en waarderen de mogelijkheden tot professionalisering.
Past jouw talent, jouw keuze en jouw toekomst bij het Munnikenheide College? Dan ben jij wellicht de collega die wij met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken voor de functie van:

DOCENT NEDERLANDS 0.8-1.0 FTE (5418002)

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd tot einde schooljaar 2018-2019 waarvan een gedeelte ter vervanging van ouderschapsverlof. De mogelijkheid bestaat dat bij voldoende formatie en goed functioneren de overeenkomst verlengd wordt.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liane de Graauw of Ria de Rond (personeelszaken) via telefoonnummer 076-5016152.

Informatie over onze school kun je vinden op onze website.

Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ruim 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen.
In onze school zijn Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid kernwaarden.
 
Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Wij willen ieders talent en ambitie benutten.
 
Zijn bovenstaande kernwaarden ook voor jou uitgangspunt om je werk vorm te geven, dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken voor de functie van:

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.