Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent aardrijkskunde 1e of 2e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 mei 2018
Eind Datum
31 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Aardrijkskunde
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,4 - 0,5
Organisatie
Ichthus Lyceum
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Driehuis

docent aardrijkskunde

Het Ichthus Lyceum zoekt met ingang van schooljaar 2018-2019 een
 
enthousiast docent AARDRIJKSKUNDE (2e of 1e graads)     

Onze voorkeur gaat uit naar een docent die niet alleen ervaring heeft met het geven van lessen in de onderbouw en/of bovenbouw van het havo en vwo, maar ook vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak aardrijkskunde op het Ichthus
Lyceum verder te ontwikkelen en te verbeteren. We zoeken een docent die weet aan te sluiten bij de leefwereld van leerlingen, mee wil bouwen aan het curriculum en affiniteit heeft met digitale leermiddelen. U bent in staat een goede band met leerlingen op
te bouwen, u kunt goed differentiëren en leerlingen coachen in hun leerproces. U kunt leerlingen goed begeleiden door kritisch en constructief feedback en feedforward te geven. U werkt graag samen in een sterk team, kunt initiatief nemen bij projecten en weet
van aanpakken.

Het betreft een partime betrekking van rond de 10 tot 13 lesuren (0,4-0,5 FTE).

Als u in het bezit bent van een bevoegdheid, of als u in de afrondende fase van de opleiding hiervoor bent,  nodigen we u van harte uit te solliciteren. Salariëring vindt plaats in schaal LB (CAO-VO)

Uw sollicitatie:
Uw sollicitatie kunt u (bij voorkeur per email) richten aan de mevrouw Marianne van Steenis (m.vansteenis@ichthuslyceum.nl) Ook voor vragen m.b.t. deze vacature kunt u bij haar terecht.
 
Wij verwachten uw sollicitatie zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 31 mei 2018 te ontvangen
  
  
  
  
  
  

Als u in het bezit bent van een 1e of 2e graads bevoegdheid of hiervoor studerend, nodigen we u van harte uit te solliciteren.

Conform CAO VO, waarbij de stichting Dunamare uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden kent.

Het Ichthus Lyceum in Driehuis is een bloeiende school voor gymnasium-, atheneum- en havo-onderwijs. Ruim 1.200 leerlingen volgen onderwijs op het Ichthus Lyceum en dat aantal zal nog licht groeien. Sinds 2009 beschikt de school over een Technasium en is daarvoor ook officieel gecertificeerd. We beschikken over een fraai en modern gebouw, gelegen tegenover sportvelden en op loopafstand van station Driehuis.

Het Ichthus Lyceum is een school op algemeen christelijke grondslag. Dit komt tot uiting in de wijze waarop leerlingen en medewerkers elkaar respecteren en ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs gaat dan ook uit van waarden, waarmee we onze leerlingen niet alleen toerusten met kennis voor een vervolgopleiding, maar hen ook begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste en verantwoordelijke jongvolwassenen. We leggen daarbij de lat voor de leerlingen én voor onszelf hoog.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.