Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO
Niveau
HBO
Functie naam
Horeca en Toerisme
Toegevoegd op
30 maart 2018
Eind Datum
29 mei 2018
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
40 uur
Organisatie
NIVVO B.V.
Website
Plaats
EDE

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Docent AVO per

Ben jij de enthousiaste AVO docent die wij zoeken voor een VSO in de regio Haaglanden? Lees dan snel verder!

Functie
Voor deze school met jong volwassene met gedragsproblemen zijn we op zoek naar een enthousiaste gedreven AVO docent die niet snel uit het veld te slaan is. Ben jij de leerkracht die deze kinderen zoeken, solliciteer dan snel.

Functie eisen

  • PABO-opleiding of bevoegdheid 2e graad;
  • Master SEN of bereidheid deze opleiding te volgen;
  • affiniteit en ervaring met zeer moeilijk lerende kinderen (pubers);
  • flexibel in je les aanpak,
  • ervaring in Cluster 4 onderwijs;
  • goed kunnen samenwerken met collega’s;
  • creatief en initiatiefrijk;
  • planmatig kunnen handelen.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen
Johan Keimpema
06 126 07 874
j.keimpema@nivvo.nl

Desiree Gil Corral
06 5189 8869
d.gilcorral@nivvo.nl

3090

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.