Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving/Mediavormgeving en ICT (MVI)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
30 maart 2018
Eind Datum
30 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
CKV
Organisatie
Griendencollege
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
Schooljaar 2018-2019
Website
Plaats
SLIEDRECHT

Griendencollege uit SLIEDRECHT zoekt een Docent Beeldende Kunst en Vormgeving/Mediavormgeving en ICT (MVI) per Schooljaar 2018-2019

Het Griendencollege in Sliedrecht zoekt vanwege zwangerschapsverlof kandidaten voor de functie van:
 
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving / Mediavormgeving en ICT (MVI)

U kunt leerlingen goed begeleiden en op hun eigen niveau laten werken, u bent enthousiast over uw vak en stimuleert de creativiteitsontwikkeling van onze leerlingen. Daarnaast bent u de (mede)ontwikkelaar van het nieuwe MVI – programma, met name het vormgevingsdeel.
U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid en bent contactueel sterk vanwege de doelgroep en de buitenschoolse contacten met het bedrijfsleven.

De vacature betreft +/- 16 lessen in de onderbouw en bovenbouw van het vmbo.

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mw. Van Delen, tel. 0184-750200
 

Profielschets docent CKV/ mvi

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring en affiniteit met leerlingen
  • Ervaring met mentoraat
  • Praktijkervaring in de mediavormgeving is een pré
  • (zelfstandig) onderwijsontwikkelaar
  • Enthousiasme voor de beeldende kunst
  • In staat om profiel MVI vorm te geven met accent op 2d – 3d – vormgeving en audiovisueel
  • Relevante onderwijsbevoegdheid
  • Ervaring als mentor strekt tot aanbeveling
  • Onderhouden van relevante contacten met ouders, bedrijfsleven en vervolgonderwijs

 
Voor inhoud van MVI-programma, zie syllabus op de website: vernieuwingvmbo.nl
 

Het Griendencollege
Wij zijn een openbare en protestants-christelijke vmbo-school voor Sliedrecht en omgeving. Een gedisciplineerde school met heldere waarden en normen. Met een sterk team van docenten, mentor, leerjaarcoördinatoren en zorgcoördinator begeleiden wij onze leerlingen in een veilige, kleinschalige en overzichtelijke schoolomgeving.

Onze visie
Wij zien en kennen de leerling. Leerlingen ontwikkelen zich door een persoonlijke benadering binnen heldere structuren en grenzen.Het leren is gericht op het behalen van goede resultaten, het ontwikkelen van de eigen persoon en het kunnen innemen van een plek in een snel veranderende samenleving. Het leren in en met de praktijk motiveert de leerlingen en geeft hen inzicht in hun eigen mogelijkheden, zodat een leerling die het Griendencollege verlaat voldoende zelfsturend is en eigen regie kan nemen om vol zelfvertrouwen de volgende stap te kunnen zetten in het vervolgonderwijs.

Onze missie
Het Griendencollege is een kleine, zelfstandige school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Wij verzorgen onderwijs met de nadruk op de 'V' van het vmbo; voorbereidend op de volgende stap die onze leerlingen zetten. Van oudsher geworteld in de Sliedrechtse samenleving en directe omgeving werken we nauw samen met de wereld om ons heen. Wij bouwen aan een nieuw soort 'schoolgebouw', namelijk een zeer goed en sterk netwerk door diverse dwarsverbindingen met onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en samenleving. Wij doen dat op basis van de volgende drie kernwaarden: betrokkenheid, gedegenheid en ontwikkeling. Kernwaarden van waaruit al ons beleid gestalte krijgt. De school is ontstaan uit fusies tussen protestants-christelijk en openbaar onderwijs en is daarmee een samenwerkingsschool, de ideale afspiegeling van de omgeving buiten de school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.