Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent beeldende vorming
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
29 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Beeldende Vorming
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
0,22
Organisatie
Het Hooghuis
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
19-08-2018
Website
Plaats
Oss

Het Hooghuis uit Oss zoekt een Docent beeldende vorming per 19-08-2018

Ben jij een enthousiaste en creatieve docent beeldende vorming en wil je leerlingen stimuleren in hun creativiteit? Weet jij als docent vmbo-leerlingen te motiveren en te inspireren en wil je daarnaast aan de slag bij Het Hooghuis in Oss? Dan maken
we graag kennis met je.

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent beeldende vorming leer jij de leerlingen alles over de verschillende kunstvormen, materialen en technieken. Tijdens de praktijklessen stimuleer jij de creativiteit van de leerlingen. Door het stellen van de juiste vragen help je de leerlingen verder
in hun creatieve proces. De leerlingen krijgen bij jou de kans om hun eigen ideeën uit te werken en je houdt daarbij rekening met de verschillende talenten van de leerlingen. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak beeldende vorming.
Jij weet onderwijs uitdagend te brengen en motiveert de leerling om de vaardigheden binnen het vakgebied in de praktijk te brengen. Je bent communicatief sterk en vindt makkelijk aansluiting bij de leerlingen. Je bent in staat om leerlingen te begeleiden in
hun creativiteit. Daarnaast ben je collegiaal en professioneel, heb je affiniteit met de doelgroep en beschik je over een goede dosis mensenkennis.

Jouw werkplek
Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan ‘eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid
van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

Het Hooghuis (circa 5.200 leerlingen, ruim 620 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en
is gehuisvest op zeven locaties: zes in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: ‘het geheel is meer dan de som der delen’. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. Het Hooghuis
werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,22 fte), ter vervanging voor onbekende duur. 
De 6 lessen zijn verspreid over drie dagen: maandag (2 uren), dinsdag (2 uren) en donderdag (2 uren). Ingangsdatum: 19 augustus 2018.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer G. Duijs
Functie: teamleider
Telefoonnummer: 0412 – 224 150 
E-mail: g.duijs@hethooghuis.nl

Let op: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen. Solliciteren gaat via de button op de website.
Tijdens de zomervakantie (van 11 juli tot en met 15 augustus 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 15 augustus zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie. 
Solliciteren tijdens de vakantie is uiteraard gewoon mogelijk. Ook worden vragen die via bovengenoemd e-mailadres binnenkomen beantwoord.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.