Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 2e graads (0,6-0,8 fte)
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
25 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Biologie
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,6-0,8 fte
Organisatie
Bonhoeffercollege
Aanvang functie
1 september 2018
Website
Plaats
Castricum

Bonhoeffercollege uit Castricum zoekt een Docent Biologie 2e graads (0,6-0,8 fte) per 1 september 2018

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste docent Biologie voor het nieuwe schooljaar. We zoeken een 2e graads docent voor 0,6-0.8 fte die bij voorkeur ook bevoegd is voor Scheikunde of Natuurkunde.

Je hebt een tweedegraads bevoegdheid en affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. Je hebt een passie voor het onderwijs en een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing en wil hieraan een actieve bijdrage
leveren. Je bent iemand die graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coaches. 

We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1570 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in
een plezierige, veilige sfeer. 

We bieden een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.
 

De ideale school: schept een veilige omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien en verantwoor-delijkheid dragen voor elkaar, hun omgeving en het eigen leerproces; heeft aandacht voor verdieping, levensbeschouw- ing, kunst en cultuur; koestert de verwondering en stimuleert onderzoek; maakt waardering zichtbaar voor uitblinken op het gebied van leren en talentontwikkeling door diploma’s en getuigschriften; integreert technologische ontwikkelingen en ICT op zinvolle wijze; zet jongeren in de samenleving met een grote verscheidenheid aan talenten, kennis, vaardigheden, mooie herinneringen en een rotsvast vertrouwen in de toekomst: jongeren op wie we trots zijn.
Het Bonhoeffercollege streeft ernaar iedere dag opnieuw zo’n school te zijn.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.