Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie, 2e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
31 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Biologie
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,40
Organisatie
Tabor College
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Hoorn

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Biologie, 2e graads per 01-08-2018

Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een school voor slimme leerlingen met ambitie.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018/2019 zijn wij in verband met een vervanging wegens ziekte voor onbepaalde duur, op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent Biologie, 2e graads bevoegd, voor 0,40 fte (10 lesuren). De lessen worden verzorgd
aan de onderbouwklassen.

 

– Lerarenopleiding Biologie, 2e graads

Van personeelsleden verwachten wij dat zij zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen. Dat vraagt een professionele focus en de bereidheid te investeren in het onderwijs en de organisatie. Een open, kritische
houding op het eigen functioneren, geïnteresseerdheid in wat de leerlingen van het gegeven onderwijs vinden en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn hiervan onderdelen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 7,4%, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten, zijn geregeld in de CAO-VO. Daarnaast biedt het Tabor College o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden: 

  • Collectieve verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea en Univé;
  • Gunstige werkkostenregeling;
  • Fiscale voordeelregeling (uitruil reiskosten);
  • Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden;
  • Goede doorgroeimogelijkheden voor docenten;
  • Gerelateerd aan de functie, verstrekken wij een laptop en/of een iPad

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een excellente school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.