Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
30 april 2018
Eind Datum
30 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Biologie
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Organisatie
Iedersland College
Loon indicatie
LB/LC
Aanvang functie
01-09-2018
Website
Plaats
Amsterdam

Docent Biologie ter vervanging wegens zwangerschap

Het Iedersland College is een bijzondere school in Amsterdam. Het is een kleine vmbo-locatie voor leerlingen met een eigen ondersteuningsbehoefte. Een groot deel van onze leerlingen heeft een LWOO-indicatie. 
In de onderbouw bieden wij de leerlingen een mentor die zoveel mogelijk lessen aan de eigen mentorklas geeft. Deze mentor wordt ondersteund door een groep vakdocenten die de klas lesgeeft in een aantal specifieke vakken, zoals Engels, Biologie, Beeldende Vorming, et
cetera. 
In de bovenbouw bieden wij het beroepsvak Dienstverlening en Producten aan. Daarnaast bieden wij de bovenbouwleerlingen de reguliere ondersteunende vakken aan en een aantal uiteenlopende keuzevakken.
Wij zijn voor onze leerlingen op zoek naar een betrokken, enthousiaste docent Biologie, die graag lesgeeft aan onze doelgroep. De vacature wordt waarschijnlijk verspreid over drie dagen of vier dagen, maar andere opties kunnen in overleg bekeken worden. 
Er bestaat een mogelijkheid dat er na de zwangerschap eigen uren overblijven.

Wij zijn op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid. Gezien onze doelgroep is affiniteit en ervaring met deze leerlingen een vereiste. Wij gebruiken voor Biologie de methode "Biologie Voor Jou". 

Conform cao VO.

Onze school biedt een plek aan vmbo-leerlingen die het elders (nog) niet redden.
Iedersland College is een school waar rekening wordt gehouden met de individuele verschillen die tussen kinderen bestaan.

Wij steunen kinderen in hun basisbehoeften: competentie, relatie en autonomie. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden die elk kind bezit, maar waar het, om allerlei redenen niet optimaal gebruik van kan maken.

Iedersland College telt ongeveer 240 leerlingen. Wij hebben een hardwerkend team en bij alles wat wij doen staat de leerling centraal!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.