Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Consumptieve Techniek (serveren)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
26 juli 2018
Eind Datum
31 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Consumptieve Technieken
Aantal uur per week
0,35
Organisatie
College De Brink
Loon indicatie
LB/LC
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Laren

Voor College De Brink zijn wij op zoek naar een docent Consumptieve Techniek (serveren).

Werken op College De Brink
Als docent op College De Brink ben je allereerst pedagoog. Je hebt echt oog voor de leerling en weet een relatie op te bouwen. Daarnaast ben je goed in didactiek. Je onderzoekt wat iedere leerling nodig heeft om het maximale uit zichzelf te halen en slaagt
erin om dat maatwerk vorm te geven in de klas. Grondige vakkennis is een voorwaarde: je moet in staat zijn passende leerlijnen uit te zetten voor je vak en op de hoogte zijn van passend onderwijs.

Bij dit alles werk je intensief samen met collega’s. Met een vaste groep docenten ben je verantwoordelijk voor het onderwijs aan een vaste groep leerlingen en maak je afspraken over een eenduidige pedagogische aanpak.

Je draagt ook bij aan de ontwikkeling van het onderwijs als geheel. College De Brink is aan het vernieuwen. We werken toe naar nog meer maatwerk voor leerlingen en zijn bezig met een herontwerp van het onderwijsaanbod.

Een voorwaarde is dat je ook zelf in ontwikkeling blijft. Als docent op College De Brink werk je voortdurend en aantoonbaar aan je eigen professionalisering.

 

Voor College De Brink zijn wij op zoek naar een docent Consumptieve Techniek (serveren).
De lessen worden gegeven in zowel onder- als bovenbouw van de afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie

College De Brink verwacht dat je:

  • bevoegd bent (of hiervoor studeert of bereid bent te studeren)
  • liefde hebt voor de kwetsbare leerling
  • pedagogisch en didactisch sterk bent
  • een nieuwsgierige en onderzoekende houding hebt
  • aan je eigen professionalisering werkt
  • bijdraagt aan de ontwikkeling van de school.

Het geven van een proefles kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao-vo.
 

College De Brink in Laren is een middelgrote school voor beroepsonderwijs (basis/kader) en mavo waar vakgericht onderwijs hoog in het vaandel staat. In een gestructureerde en veilige leeromgeving ontdekken onze leerlingen waar zij goed in zijn.

Onderwijs op College De Brink start met een goede relatie tussen de docent en de leerling: eerst pedagogiek, dan didactiek. Vanuit de relatie werken docent en leerling samen aan het construeren van kennis die aansluit bij de mogelijkheden van de leerling. Daarbij speelt vakmanschap – leren door doen – een sleutelrol. Alles staat in het teken van ontwikkeling. Wij focussen op wat de leerling goed kan, niet op wat er minder goed gaat. Zo maken we het iedere leerling mogelijk om het maximale uit zichzelf te halen.

College De Brink maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.