Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Dier
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 juli 2018
Eind Datum
25 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Dierverzorging
Provincie
flevoland
Aantal uur per week
0,7-0,9
Organisatie
Aeres (V)MBO Almere
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Almere

Aeres (V)MBO Almere uit Almere zoekt een Docent Dier per 1 augustus 2018

Docent Dier MBO  0,7 – 0,9 fte
 
Aeres Almere MBO zoekt per 1 augustus 2018 een docent Dier
Ben jij die dierexpert die het leuk vindt om studenten wegwijs te maken in de dierwereld?
Wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van jouw vakgebied in de opleiding Dier in de regio Flevoland? Dan is dit jouw kans!
Voor onze MBO locatie in Almere zijn we op zoek naar een Docent Dier. Kennis en ervaring hebben met mensen die zorg of begeleiding nodig hebben is een pre. Ervaring op een zorg(boerderij) of instelling voor dagbesteding strekt tot aanbeveling!
 
De Functie
Als docent dier geef je een goede invulling aan de lessen van de klassen op alle niveaus in de diverse afdelingen van ons mbo. Vanuit je vakdeskundigheid stuur en begeleid je leerlingen in hun leerproces op weg naar het examen. Je sluit aan bij de belevingswereld
van de deelnemer en bevordert een positief groepsklimaat. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s in het team
We verwachten veel initiatief en eigen inbreng.
 

Jouw kwaliteiten
Je begeleidt studenten, ontwikkelt lesstof en geeft samen met collega’s invulling aan verschillende activiteiten en projecten binnen het onderwijs. Je gebruikt je netwerk binnen de sector voor de invulling van praktijklessen en/of excursies in samenwerking
met het bedrijfsleven. Je staat open voor een organisatie die zich blijvend ontwikkeld.  Je bent actief betrokken bij de trends en ontwikkelingen op het gebied van de opleiding
Jouw profiel:
•Bij voorkeur in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid of een pedagogisch didactische opleiding/aantekening
• Óf bezig zijn met/bereid zijn tot het volgen van een opleiding om alsnog de bevoegdheid te behalen
• Relevante werkervaring binnen de diersector, ervaring met zorgcliënten is een pre.  
• Zeer gedreven in het overbrengen van kennis en in het coachen van jongeren
waar in je werkt
Als persoon ben je: enthousiast, deskundig, inspirerend, flexibel, communicatief, ondernemend en werk je graag samen.
 

Ons aanbod
Een inspirerende werkomgeving met vernieuwend, beroepsgericht onderwijs.
Daarnaast bieden wij:

  • Inschaling volgens de CAO-mbo in schaal LB (maximaal € 4.019,00 bruto per maand bij volledige dienstbetrekking).
  • Een structurele baan, die we in eerste instantie starten met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Aeres VMBO is een maatschappelijk betrokken opleidingsinstituut met 11 kleinschalige locaties in Midden-Nederland. Vanuit een christelijke levensvisie wordt gewerkt aan aantrekkelijk, betekenisvol onderwijs voor (jonge) mensen die in de sector natuur, voedsel en leefomgeving (gaan) werken.
Binnen onze school is veel aandacht voor het beroepsgerichte gedeelte (voorbereidend  en opleidend) van zowel ons VMBO als ons MBO.
De komende jaren zal nadrukkelijker dan ooit ingezet worden op thema’s als gezondheid en duurzaamheid in aansluiting op de ontwikkeling van de stad en de regio waarbij de komst van de Floriade ook voor onze school een ijkpunt is.
Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van  leerlingen, studenten én van medewerkers.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.