Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 1e of 2e graads bevoegd
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 juli 2018
Eind Datum
27 juli 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Duits
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,72 fte
Organisatie
Kennemer Lyceum
Aanvang functie
01-09-2018
Website
Plaats
Overveen

Docent Duits 1e of 2e graads bevoegd voor 0,72 fte inclusief 0,24 fte vervanging

Het Kennemer Lyceum is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een ocent Duits 1e of 2e graads bevoegd voor 0,72 fte inclusief 0,24 fte vervanging.

Het Kennemer Lyceum is een kleinschalige, overzichtelijke en veilige school voor havo, atheneum en gymnasium. De school is gehuisvest in een monumentaal pand en ligt prachtig in het groen. De recent gerealiseerde nieuwbouw is passend en biedt alle mogelijkheden voor modern onderwijs. We zijn trots op onze vaklokalen, mediatheek, atletiekbaan, sportvelden en buitenruimte.

Het Kennemer is opgericht in 1920 en is een van de oudste lycea van Nederland. We hebben een rijke historie én we staan vandaag de dag midden in deze, steeds veranderende, tijd.

Het Kennemer is een school waar collega’s en leerlingen elkaar kennen. De lijnen zijn kort, de onderlinge contacten goed en dat draagt bij aan een schoolklimaat waar leerlingen tot hun recht kunnen komen, hun talenten kunnen ontwikkelen en met plezier en succes hun schoolcarrière kunnen doorlopen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.