Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 2.0
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
19 juli 2018
Eind Datum
30 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Duits
Provincie
overijssel
Aantal uur per week
0,8 FTE
Organisatie
AOC Oost - Almelo
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Almelo

AOC Oost – Almelo uit Almelo zoekt een Docent Duits 2.0 per 1 augustus 2018

Ben jij die docent Duits die in staat is om leerlingen op individueel niveau enthousiast en vakkundig te inspireren? En heb jij daarnaast oog voor de individuele talenten van leerlingen en ben jij in staat om hier gebruik van te maken in je lessen?

Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar een docent Duits die leerlingen in hun kracht kan zetten door middel van formatief evalueren in de klas. Wij zoeken docenten die de prestaties van een leerling niet vergelijkt met die van andere leerlingen, maar
juist met zijn eerdere resultaten.

Kun jij je hierin vinden? Solliciteer dan direct!

Reageren kan tot en met woensdag 18 juli 2018.

Functieomschrijving
Als docent binnen AOC Oost is je hoofdtaak het geven van onderwijs op vmbo-niveau en het verzorgen van de begeleiding van leerlingen. Naast het docentschap wil AOC Oost jouw vakspecialistische kennis gebruiken om het onderwijs en de begeleiding te optimaliseren.
Door deel te nemen aan werkgroepen die nieuwe lesmethodieken ontwikkelen, nieuwe vormen van begeleiding ontwikkelen (formatief evalueren o.a.)  en nieuwe leermiddelen introduceren draag je direct bij aan onderwijsvernieuwingen

Kennis

  • Affiniteit en ervaring met de doelgroep (vmbo-leerlingen);
  • Opleiding tot docent Duits 2e graad;
  • Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken met name gericht op formatief evalueren.

Vaardigheid

  • Coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen en/of van onderwijsassistenten en instructeurs;
  • Organiserende en communicatieve vaardigheden;
  • Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en lesmethodieken.

Bij AOC Oost leiden we groene vakmensen op. Met ons praktijkgerichte vmbo en mbo voor natuur, voeding en leefomgeving in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello. AOC Oost verzorgt ook volwassenenonderwijs. Vanuit Groeipunt bieden wij bedrijfsopleidingen op maat voor elke beroepsgroep. Samen met 550 medewerkers en ruim 5.600 leerlingen, studenten en deelnemers werken we aan de wereld van morgen.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn er trots op dat wij leerlingen en studenten opleiden die kundig zijn in hun vak en met plezier werken in de werkvelden natuur, voeding of leefomgeving. Passie, ambitie en persoonlijke aandacht: daar staan wij voor. Zowel voor onze leerlingen, als voor elkaar. Heb jij zin om je te ontwikkelen op een manier die bij jou past en samen te werken aan de groene wereld van morgen? We kijken uit naar je sollicitatie!

Is er op dit moment geen passende vacature en heb je interesse in werken bij AOC Oost?
Meld je hier aan en blijf op de hoogte van de vacatures!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.