Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie/Economie Ondernemen
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
27 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Economie
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
1,33 FTE
Organisatie
Stedelijk College
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Zoetermeer

Stedelijk College uit Zoetermeer zoekt een Docent Economie/Economie Ondernemen per 01-08-2018

Docent Economie
Het Stedelijk College zoekt voor het schooljaar 2018/2019 een energieke docent economie/economie ondernemen;

 • Een docent die sterk is en klassenmanagement en didactiek.
 • Een docent die uitdagende en inspirerende lessen kan geven
 • Een docent die een ware coach kan zijn voor onze leerlingen.
 • Een collega die het belangrijk vindt om onderdeel te zijn van een team en hieraan een bijdrage te leveren
 • Een collega die meerdere jaren wil meebouwen aan onze school.
 • Een collega die ons onderwijs samen met vakcollega’s verder wil ontwikkelen.
 • Een collega die vakoverstijgend kan werken en denken.

Het Stedelijk College biedt jou;

 • Een actieve vakgroep met enthousiaste collega’s.
 • Een plezierig werkklimaat voor zowel leerling als docent.
 • Een begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten d.m.v. een coach.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
 • Een uitdagende job in het vmbo
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO
 • 1,33 FTE

 Geïnteresseerd?
Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. de Bruyn op telefoonnummer: 06-54704353. U kunt uw sollicitatie richten aan de afdeling P&O, vacature@scz.nl
 

Het Stedelijk College maakt deel uit van de Stichting Stedelijk Voortgezet Onderwijs Zoetermeer (SSVOZ). De SSVOZ bestaat uit het Picasso Lyceum, het Stedelijk College en het Atrium. Op onze innovatieve scholen staat de ontwikkeling van de talenten van onze leerlingen centraal. Deze ontwikkeling kan alleen maar plaatsvinden met hulp van gedreven docenten vanuit een creatieve en open benadering, waarbij aanleren van vaardigheden gelijk op moet gaan met het verwerven van kennis. De identiteit van het openbaar onderwijs komt tot uitdrukking in het respect voor eenieder, ongeacht afkomst, ras, geloof of persoonlijke overtuiging. 

Talentontwikkeling van leerlingen kan niet zonder talentontwikkeling van docenten. Dit betekent dat onze collega's zijn geschoold in resultaatgerichte coaching en samen met hun direct leidinggevende in een ontwikkeltraject de kans krijgen om de eigen talenten te ontwikkelen. Van de sollicitanten verwachten wij een coachende houding, de bereidheid tot vakoverstijgend samenwerken en een leerlinggerichte betrokkenheid.

De wereld van MORGEN, leer je VANDAAG op het Stedelijk
Het Stedelijk College telt op 1 augustus 2018 ongeveer 500 leerlingen en een team van circa 70 medewerkers. Het Stedelijk College verzorgt onderwijs voor vmbo basisberoepsgericht onderwijs, kaderberoepsgericht onderwijs en theoretische leerweg (eventueel met lwoo).
 
Op het Stedelijk College bouwen we op een moderne manier aan kwalitatief goed onderwijs, dat zo goed mogelijk bij onze leerlingen past. Ons doel hierbij is om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op het mbo en hen te helpen een waardevol persoon te worden in onze maatschappij.
 
Hoe doen we dit?
Het beste persoonlijk onderwijs
Het Stedelijk College heeft oog voor de individuele leerling. Iedere leerling is uniek en ontvangt van ons ondersteuning op individueel niveau. We begeleiden de leerlingen bij het inzicht krijgen in hun persoonlijkheid, capaciteiten, competenties, interessegebieden en drijfveren. Of de leerling nu een doener, dromer, denker of beslisser is, binnen het Stedelijk College krijgt iedere leerling te maken met een gevarieerde didactische benadering zodat recht gedaan wordt aan ieders leerstijl. Het werken aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid staan hierbij voorop.
 
 De grootste digitale kennis
Door het aanbieden van een breed pakket aan mogelijkheden, leiden we de leerling naar beroepenvelden waar ondernemerschap en vakmanschap op de voorgrond treedt. Daarnaast zetten wij sterk in op het gebruik van ICT-voorzieningen als didactisch middel. Het onderwijs wordt gegeven door docenten die functioneren in teams, gegroepeerd rondom de leerlingen, op een vaste plaats in de school en volgens een duidelijk en uitdagend curriculum.
 
 De ruimste blik op de wereld
De school houdt rekening met de eisen die later aan de leerlingen gesteld gaan worden. Omdat een leerling later in de maatschappij op eigen benen moet kunnen staan, vinden wij het heel belangrijk dat de leerling bij ons op school al wordt voorbereid op die eigen verantwoordelijkheid. De leerling moet zelfstandig leren werken én samenwerken. Een team van mentor, vakdocent en decaan helpen de leerling om de lesstof eigen te maken.
 
De school creëert een gevoel van geborgenheid binnen een overzichtelijke en vertrouwde omgeving. Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk een optimale leerlingbegeleiding toe te passen, zodat de leerling zich thuis voelt op school.
 
Daarnaast vindt het Stedelijk College het van belang meer te bieden dan de voor het diploma noodzakelijke leerstof. De keuze voor een 60-minutenrooster stelt ons in staat binnen de les de leerstof op een gevarieerde manier aan te bieden. Zo is er binnen de reguliere lesuren meer aandacht voor de verschillen tussen de leerlingen en hun manier van leren.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.