Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent economie (VMBO)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
5 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Economie
Aantal uur per week
0,4 - 0,45
Organisatie
Carmel College Salland
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
03-09-2018
Website
Plaats
Raalte

Carmel College Salland uit Raalte zoekt een Docent economie (VMBO) per 03-09-2018

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Weet jij leerlingen te motiveren en te inspireren? Wij zoeken een enthousiaste tweedegraads docent economie die trots is op zijn/haar vak! Wil je graag lesgeven aan leerlingen in het vmbo basis-
en kaderberoepsgerichte leerweg? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak economie. Ook als je nog bezig bent met je studie wordt je van harte uitgenodigd om te reageren.
Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Samen streven jullie er naar om tot goede resultaten te komen.
Je hebt oog voor de mens achter de leerling, bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega’s.

Jouw werkplek
Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen
in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 

Carmel College Salland
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 
 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader
en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg,
huisvestings- en facilitaire zaken.

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Op de locatie Florens Radewijnsstraat zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Het vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische
leerweg.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 – 0,45 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: per 3 september 2018.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevrouw Annelies Andrien
Functie: Teamleider 
Telefoon: 0572 – 34 85 00
Tijdens de zomervakantie (van 21 juli tot en met 2 september 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 3 september zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.