Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent eerste graads Nederlands
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 juli 2018
Eind Datum
19 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Nederlands
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,5
Organisatie
LUMION
Loon indicatie
conform CAO VO
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Amsterdam

Gezocht: Eerste graads docent Nederlands voor ongeveer 0,5 fte

Wij zoeken een stoere vlotte collega die veel ervaring heeft. Relaxt is in de omgang met leerlingen en collega’s. Heb jij een open houding, ben je kundig en heb je vernieuwende ideeën? Weet jij op een soepele manier onze leerlingen te motiveren?
Onze school is ambitieus en wil daarom de beste docenten hebben, die hun klassenmanagement als vanzelfsprekend op een hoog niveau hebben.
Herken jij je hierin? Dan ben jij wat wij zoeken; een docent/coach die niet het antwoord vertelt maar de leerling inspireert de juiste vragen te stellen.
 
Je komt werken op de leukste en meest gepersonaliseerde school van Amsterdam. Dit zijn we niet zomaar geworden. Dit bereiken we door hard werken, flexibiliteit en vooral veel enthousiasme.

Ben jij bereid dit vernieuwende onderwijsconcept met ons verder uit te bouwen?

Je hebt een eerste graads opleiding Docent Nederlands afgerond. 

De aanstelling is in tijdelijke dienst. Als er structurele vacatureruimte ontstaat en het blijkt dat je past binnen onze school ligt een vervolg aanstelling voor de hand. Heb je vragen, neem dan gerust op met Duco Homoet, teamleider van Lumion. Duco is
bereikbaar op 06 53328700.

Je krijgt bij ons volop de ruimte, bijvoorbeeld om nieuw (digitaal) lesmateriaal te ontwikkelen, en ook om te werken aan je eigen ontwikkeling. Dat gebeurt bijvoorbeeld via Lumion Academy, een wekelijkse broedplaats voor educatieve ideeën en pedagogische inzichten. 

Op LUMION, school van je leven, krijgt elke leerling de kans om te stralen en te werken aan zijn eigen toekomst. Alle medewerkers helpen de leerling de resultaten te halen waar hij/zij naar streeft. Samen geven we vorm aan het meest persoonlijke onderwijs van Amsterdam.

Waar staat LUMION voor:

LUMION valt onder het bestuur van Stg. Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso.
Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.