Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 1e graads VWO-HAVO
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
20 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Engels
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
0,6
Organisatie
Varendonck-College
Website
Plaats
Asten

Varendonck-College uit Asten zoekt een Docent Engels 1e graads VWO-HAVO per

Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Op de locatie Asten volgen zo’n 900 leerlingen onderwijs aan het havo en vwo (atheneum en gymnasium). Leerlingen kunnen bovendien kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs.
Het Varendonck College is ook een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Het optimaliseren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van dit proces. De komende jaren zetten we stappen naar blended learning, waarbij we in de leerjaren 1 en 4 komend jaar naast boeken ook starten met digitale, adaptieve methodes via BYOD.

We zijn op zoek naar een aantal dynamische, enthousiaste collega’s die samen met ons deze ambities gaan waarmaken. Mensen die goed zijn in hun vak, maar ook buiten de les ideeën hebben over goed onderwijs en daar een structurele bijdrage aan willen leveren.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een:

1e graads bevoegde docent Engels. Bij voorkeur een docent die ervaring heeft met het IB-programma. Native speakers worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
In het rooster staan lessen in de bovenbouw VWO-HAVO gepland.
Docent met ruime ervaring in bovenbouw HAVO en VWO en bereidheid ook in de onderbouw les te geven met het oog op de doorlopende leerlijn.
Docent met de juiste kwaliteiten om IB in de bovenbouw VWO aan te sturen, te organiseren (administratie met in achtneming deadlines, aansturing IB-collega’s en kwaliteitsbewaking naar aanleiding van nieuwe programma’s voor IB English).
We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, maar ook op een prettige manier kan samenwerken, voldoende kennis van zaken heeft, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en leerlingen kan motiveren het beste uit henzelf te halen.
Native speaker is een bonus als bovenstaande kwaliteiten op jou van toepassing zijn.

De vacatureruimte is 0.4-0.6 FTE
Het betreft een LB-functie. Inschaling in een andere loonschaal is bespreekbaar indien er sprake is van ervaring en kwalificaties
Het betreft een tijdelijke vacature van 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019
Sluitingsdatum: maandag 20 augustus 2018

Het Varendonck College heeft ook een docentprofiel opgesteld. Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je uit om op deze vacature te reageren.
– De docent op het Varendonck College heeft plezier in zijn werk en straalt dat ook uit. Hij denkt in mogelijkheden en kansen. Hij werkt zelfstandig en kan goed samenwerken.

– De docent op het Varendonck College ontwikkelt zich permanent. Hij heeft vernieuwende ideeën en durft ook initiatief te nemen om deze ideeën te realiseren. Hij deelt kennis, wordt geïnspireerd en inspireert anderen. Hij werkt opbrengstgericht, is gericht op voortdurende verbetering, analyseert en onderzoekt zijn resultaten en verbindt aan de uitkomsten conclusies en vervolgacties. Hij reflecteert, staat open voor feedback en voorziet ook anderen van feedback. De docent onderschrijft het adagium ‘een leven lang leren’, en volgt jaarlijks scholingen om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het onderwijs en ook zo verbetering vorm te geven.

– De docent op het Varendonck College voelt zich verbonden aan de doelen van de organisatie, draagt deze uit en en helpt mee deze te verwezenlijken.

– De docent is vakkundig: hij is in staat leerlingen centraal te stellen en zowel vanuit pedagogische vaardigheden als vanuit vakkennis echt contact met leerlingen te maken zodat hun leerproces optimaal verloopt. Tot slot is de docent organisatorisch sterk: hij regelt zijn zaken zowel binnen als buiten de klas met zorg voor de communicatie naar en relatie met leerlingen, ouders en collega’s – zowel mondeling als schriftelijk.

NB: waar ‘hij’ staat kan natuurlijk net zo goed “zij” staan

Selectiecommissie

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.