Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels VSO
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
27 maart 2018
Eind Datum
26 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
40 uur
Organisatie
NIVVO B.V.
Website
Plaats
EDE

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Docent Engels VSO per

Ben jij docent Engels en is je passie lesgeven aan kinderen binnen het speciaal onderwijs? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Functie
Wij zoeken een gestructureerde docent Engels die onderwijs kan bieden tot vmbo tl 4.

Functie eisen

  • 1e of 2e graads bevoegdheid Engels of bezig met je opleiding af te ronden;
  • Relevante werk en/of stage-ervaring;
  • Rust en structuur bieden binnen de groep;
  • Ervaring binnen het speciaal onderwijs is een pre;
  • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
  • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke

persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Inlichtingen
Johan.Keimpema
06-12607874
j.keimpema@nivvo.nl

3088

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.