Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 1e/2e graad (0,4 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
30 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Frans
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,4
Organisatie
Dalton Den Haag
Loon indicatie
LC
Aanvang functie
01082018
Website
Plaats
Den Haag

Docent Frans

De sectie Frans bestaat uit vijf docenten. Wekelijks is er een sectie-uur ingeroosterd om te kunnen overleggen of samen te werken. De sectie Frans werkt met jaarlaagcoördinatoren waardoor er een jaarprogramma ligt en proefwerken gecoördineerd worden. In
de onderbouw en de bovenbouw wordt er gewerkt met de methode Grandes Lignes, aangevuld met zelfontwikkeld lesmateriaal. De sectie oriënteert zich op het gebruik van DELF.
De sectie Frans zoekt naar een ervaren collega. De collega is initiatiefrijk, teamgericht en is in staat het voortouw te nemen.

Het verzorgen van lessen Frans in de onder- en bovenbouw
Het ontwikkelen van lesmateriaal
Het participeren in sectieoverleg
Het coördineren van een jaarlaag eerste of tweede klas (jaarprogramma en werkoverzichten opstellen, proefwerken maken, normering opstellen)
Het corrigeren van toetsen
Het begeleiden van leerlingen tijdens daltonuren

Een tweedegraads of eerstegraads bevoegdheid is een vereiste. Het spreekt voor zich dat de collega zich kan vinden in de uitgangspunten van daltononderwijs.

De CAO VO is van toepassing. Het betreft een LC-functie.
 

De Dalton Den Haag is een school voor openbaar onderwijs, met een HAVO-, Atheneum- en Gymnasiumafdeling. De school heeft een rijke traditie, en staat garant voor een brede en veelzijdige opleiding. Zo kent de school een theaterklas en is er ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.
De Dalton Den Haag is een dynamische school waar collegiale samenwerking even vanzelfsprekend is als ruimte voor individuele ontplooiing. De school is voor onze leerlingen een veilige, open en gezellige school, voor medewerkers een werkplek waar betrokkenheid en onderwijskundig vakmanschap de toon zetten. De school kenmerkt zich door te blijven streven naar een hoge kwaliteit. En dat lukt, getuige de inspectierapporten en de kwaliteitskaarten.

De Dalton Den Haag onderhoudt nauwe contacten met het ICLON in Leiden en de Hogeschool Rotterdam en biedt opleidingsplaatsen aan docenten-in-opleiding.

Tot ziens op Dalton Den Haag!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.