Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans tweedegraads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
2 juli 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Frans
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,44
Organisatie
Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
01.08.2018
Website
Plaats
Beverwijk

Wij zijn op zoek naar een docent Frans, met ingang van schooljaar 2018-2019, voor 0,44 fte

ONZE VRAAG
We zijn op zoek naar een enthousiaste docent Frans (tweedegraads of studerend hiervoor).
De betrekkingsomvang is 0,44 fte.
Ingangsdatum: 1 augustus 2018.
 

JOUW PROFIEL
Je bent een authentieke en initiatiefrijke persoonlijkheid met hart voor kinderen. Je houding is onderzoekend en ondernemend. Je bent graag actief betrokken bij de ontwikkeling van de school. Samenwerken gaat je goed af.
Je hebt een visie op goed onderwijs en handelt daarnaar. Je bent vak(-didactisch) goed toegerust en op de hoogte van de ontwikkelingen. Leidinggeven in groepen doe je op een natuurlijke manier. Je bent tweedegraads bevoegd.
 
JE WERKOMGEVING
Wij streven naar een leeromgeving, waarin de leerlingen actief en zelfstandig aan het werk zijn. Dat vraagt om veiligheid en ook om uitdagingen. Wij bieden een dynamische werkomgeving; de school gaat de pedagogische en onderwijskundige uitdagingen aan. Op het
Kennemer College H/V hebben docenten veel ruimte om zichzelf te ontplooien en bij te dragen aan de ontwikkeling van ons onderwijs.
 

WIJ BIEDEN
Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.

INTERESSE?
Meer informatie over de school vind je op
http://www.kennemercollege.nl
. Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij mevrouw M. Pomp, telefoon: 0251-234150.
 

Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen. Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.