Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Handvaardigheid, 2e graad
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
16 juli 2018
Eind Datum
30 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Handvaardigheid
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,3000 - 0,4000
Organisatie
Trinitas College
Aanvang functie
1 september 2018
Website
Plaats
Heerhugowaard

Trinitas College uit Heerhugowaard zoekt een Docent Handvaardigheid, 2e graad per 1 september 2018

Ben jij de docent Handvaardigheid die onze leerlingen van Havo/VWO, onderbouw op betrokken wijze kennis van handvaardigheid bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Handvaardigheid, 2e graad
School en locatie: Trinitas College, locatie Han Fortmann
Ingangsdatum: Per 1 september 2018
Soort dienstverband: Tijdelijk, ter vervanging

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Handvaardigheid op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.
 

Ons aanbod
Het betreft een functie van 9 lesuren (0,3000 – 0,4000 wtf). Tijdelijk, ter vervanging van ziekte.

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.