Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Klassieke talen JBC (1819008)
Toegevoegd op
19 juni 2018
Eind Datum
22 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Klassieke talen
Aantal uur per week
0,3
Organisatie
Jeroen Boschcollege
Website
Plaats
's-Hertogenbosch

Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch zoekt een Docent Klassieke talen JBC (1819008) per

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent klassieke talen.

De betrekkingsomvang van deze vacature is circa 0,3 fte.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1000 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mascha Voets, P&O-adviseur (via e-mail m.voets@jbc.nl of telefonisch 073-6412350).

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling vmbo-t, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.
 
Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak en goede begeleiding door een interne coach.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.