Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Levensbeschouwing, 1e of 2e graad (m/v)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 juli 2018
Eind Datum
14 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Levensbeschouwing
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
ca. 0,33 fte
Organisatie
Maaswaal College
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Wijchen

Maaswaal College uit Wijchen zoekt een Docent Levensbeschouwing, 1e of 2e graad (m/v) per 1 augustus 2018

Het Maaswaal College te Wijchen zoekt voor de locatie
Veenseweg
met zo spoedig mogelijk een:
 
Docent Levensbeschouwing, 1e of 2e graad (m/v)
Ca. 0,33 fte
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het verzorgen van 5 lessen Levensbeschouwing in de onderbouw havo/vwo en begeleiding van profielwerkstukken 5 havo. De mogelijkheid tot het plaatsen van de lessen op één dag is aanwezig.
 
Functie-eisen
U bent bij voorkeur in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Levensbeschouwing of een tweedegraads bevoegdheid met ervaring in de bovenbouw.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden van belang: vakinhoudelijk, didactisch en
pedagogisch competent. Interpersoonlijk competent met leerlingen, met collega’s en met de omgeving van de school, communicatief vaardig, competent in reflectie en open staan voor de eigen professionele ontwikkeling en goed klassenmanagement.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2019, bestaande uit een vervanging wegens ouderschapsverlof en tijdelijke vacatureruimte. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.071,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal
LB, cao-vo).
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, telefoon 024-6487283. Meer informatie over het Maaswaal College kunt u vinden
op de website www.maaswaalcollege.nl.
 
Solliciteren
U kunt tot en met dinsdag 14 augustus a.s. reageren door op onderstaande button te klikken.

In verband met de zomervakantie is de school gesloten van 12 juli 2018 tot en met 14 augustus 2018.

Rector Henk Keijman: ‘School moet plezierig zijn, maar er moet vooral worden geleerd. De school is een leeromgeving, maar ook een ontmoetingsplaats.’
 
Het Maaswaal College is dé Wijchense school voor voortgezet onderwijs, hecht verbonden met de omgeving. De school heeft twee locaties, die elk een eigen sfeer en schoolklimaat hebben. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ creëert het Maaswaal College samen met de gemeenschap van Wijchen een leer- en leefomgeving.
 
Het Maaswaal College is een brede scholengemeenschap in Wijchen, met een compleet aanbod aan opleidingen. Binnen de school werken betrokken medewerkers samen om goed onderwijs te bieden op twee locaties: een vmbo-locatie aan de Oosterweg en een havo/vwo-locatie aan de Veenseweg. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ werkt het Maaswaal College samen met alle betrokkenen: leerlingen, ouders en de gemeente Wijchen. Ook heeft het Maaswaal College goede relaties met het bedrijfsleven, het basisonderwijs en de vervolgopleidingen. Door de samenwerking met diverse betrokkenen zet het Maaswaal College het onderwijsaanbod in een brede maatschappelijke context.

Zo krijgt de maatschappelijke stage een vaste plaats in het curriculum, kiezen leerlingen binnen het Maaswaal Plusprogramma voor verbreding op cultureel, sportief, creatief en maatschappelijk gebied. Als Unesco-school halen we de wereld de school binnen. In vaklessen en projecten komen de verschillende Unesco-thema’s tot uiting. Door het onderwijs in een brede maatschappelijke context te plaatsen krijgt elke leerling de ruimte om zijn talenten te ontdekken en zich te ontplooien, zodat alle leerlingen een passend diploma kunnen behalen en opgroeien tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.