Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Muziek MLC20180014
Toegevoegd op
21 juli 2018
Eind Datum
31 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Muziek
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
0,4
Organisatie
Merletcollege
Website
Plaats
Cuijk

Merletcollege uit Cuijk zoekt een Docent Muziek MLC20180014 per

Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt.
De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Wij zoeken voor het schooljaar 2018-2019 een enthousiaste docent Muziek (1e graad) op onze locatie in Cuijk. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling t/m 31 juli 2019 voor 0,3 fte a 0,4 fte.

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 1 september 2018 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Kijk gerust ook bij onze andere vacatures!

Het Merletcollege

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.