Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent MVI – Stad College
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 juli 2018
Eind Datum
3 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Media en vormgeving
Provincie
flevoland
Aantal uur per week
0,4000
Organisatie
Het Baken Almere
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
z.s.m.
Website
Plaats
Almere

Stad College – MVI docent – 0,4000 fte

Ben jij de enthousiaste docent MVI met een doel en wil je komen werken bij Het Baken Almere?
 
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste, innovatieve MVI expert, die vol enthousiasme onze VMBO leerlingen wegwijs kan maken in het beroepsprogramma
Media, Vormgeving en ICT. 
Het eerste jaar Vakcollege is een basisjaar waarin aandacht is voor basisvaardigheden zoals, taal, rekenen, ICT, studievaardigheden, loopbaanontwikkeling en loopbaankeuze. Vanaf het tweede jaar kan een leerling al kennis maken met kernmodules die horen bij
het uitstroomprofiel naar keuze. Als je algemene ICT vaardigheden beheerst en die kennis bij wilt brengen aan onze onderbouw leerlingen, dan zoeken wij jou!
Voldoe je aan de volgende eisen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet;

Vakinhoudelijke vaardigheden en ‘know how’;
– vaardig in Adobe programma’s
– vaardig in overige digitale ontwerp programma’s
– vaardig in het gebruik van ICT ten behoeve van de modules en keuzedelen van MVI
– kennis hebben van programmeren
– affiniteit met de mediabranche en die op het gebied van vormgeving over de nodige grafische kennis beschikt

Pedagogische vaardigheden;
– oplossingsgericht en coachend lesgeven
– kan differentiëren in de klas
– is bekend met het programma van Positive Behavior Support (PBS)

Didactische vaardigheden:
– vaardig in projectmatig werken
– beheerst verscheidende werkvormen
 
Kandidaten voor deze functie, gericht op de VMBO (BBL, KBL, GL) leerling:

  • Herkennen zich in het profiel van de school,
  • Stellen de talentontwikkeling van de leerling centraal en willen daaraan bijdragen.
  • Zijn vakinhoud gedreven en experts.
  • Zijn creatief en visueel ingesteld
  • Kunnen werken in kleine enthousiaste teams en bijdragen aan een professionele cultuur.

Wij vragen een actieve bijdrage aan de missie van onze organisatie.

Bevoegd (2e graads) voor het niveau vmbo-praktijkgericht onderwijs, die samen met ons naast het overdragen van kennis, ook een bijdrage wil leveren aan het versterken van allerlei vaardigheden, zodat leerlingen op onze school kunnen uitgroeien tot veelzijdige
jong volwassenen, die goed voorbereid de toekomst tegemoet gaan.

Kortom, wij zoeken een bevlogen collega met kennis van ICT en hart voor de leerling
 

inschaling conform CAO VO, afhankelijk van ervaring; minimaal € 2601,00 en maximaal € 3978,00 bij een volledige aanstelling.
Wij bieden een kleinschalige organisatie, open cultuur, innoverend werkklimaat en zorg voor elkaar.
Verder kent Het Baken Almere een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een collectieve zorgverzekering.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's, collega's met een doel!

Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:
-       Stad College Vakcollege (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/stadcollege/)
-       Poort – school voor havo en mavo (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/poort/)
-       Park Lyceum mavo, havo en atheneum (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/parklyceum/)
-       Trinitas Gymnasium (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/trinitasgymnasium/)
-       International School Almere (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/isa/)
 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.

Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.

Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

  • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
  • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
  • Poort, school voor havo en mavo is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe schoolgebouw, waar de school medio 2019 haar intrek zal nemen.
  • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
  • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Meesterbaan heeft sinds kort ook een app. Kandidaten die de app gebruiken kunnen nu vacatures bekijken, vacatures opslaan en reageren op berichten via de invalpool. De komende periode bouwen zij de app verder uit voor een optimale mobiele beleving. De App is beschikbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.