Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nask 1
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 juni 2018
Eind Datum
22 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Natuurkunde
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
0,8 fte
Organisatie
Aeres VMBO Ede
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Ede

Aeres VMBO Ede uit Ede zoekt een Docent Nask 1 per 1 augustus 2018

Ede VMBO en MBO Ede is een groeiende school met ambitie. Ons onderwijs op het gebied van voedsel, natuur en leefomgeving vormt de basis voor een duurzame, leefbare en gezonde wereld voor mens en economie. Leerlingen kunnen zich op onze school in een veilige
omgeving voorbereiden op hun toekomst.
 
Aeres VMBO Ede zoekt per 1 augustus 2018 een
docent nask 1
(0,8 fte)
Ben jij die enthousiaste docent die onze leerlingen weet te boeien voor nask? Voel jij de kracht?
 
Wat ga je doen?
Als docent nask 1 geef je gevarieerde nask-lessen die aansluiten bij de onderwijsbehoefte van onze leerlingen. Jij weet kinderen te prikkelen voor natuur- en scheikunde en maakt hen op creatieve wijze het vak eigen. Je geeft les aan vmbo leerlingen in de bovenbouw,
van de basisberoepsgerichte tot de theoretische leerweg.
 
Als docent op onze school ken je je leerlingen. Je bent als docent soms een inspirator voor één leerling en dan weer de motivator voor de hele groep. Je weet dat een goede relatie tussen jou en de leerling een voorwaarde is.
 

Jouw kwaliteiten:

  • Je wordt enthousiast van de dynamiek die in de school aanwezig is.
  • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid.
  • Je bent in staat om in te spelen op de diversiteit van de leerlingen en je hebt oog voor hun verschillende talenten en achtergronden.
  • Je weet leerlingen te motiveren voor het vak.
  • Je bent een flexibele teamspeler die graag over de grenzen van het vak heenkijkt; je deelt (pro)actief je kennis en vaardigheden.

Ons aanbod:
Een inspirerende werkomgeving met vernieuwend, beroepsgericht onderwijs.
Inschaling vindt plaats volgens de cao-mbo in schaal LB (max. € 4.019,00 bruto per maand bij volledige dienstbetrekking).
Een structurele baan, die we in eerste instantie starten met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.
 

Aeres VMBO en MBO Ede is de school waar je een waardevolle en boeiende vmbo Groen, mbo Food en Toegepaste Biologie opleiding kunt doen. De school heeft een duidelijke visie waarbij letterlijk buiten en binnen wordt verbonden. Je ziet dat bijvoorbeeld aan het Groen Leefpark rond de school, de kas, de dieren. Je merkt het aan de intensieve samenwerking met relevante bedrijven in de regio. De sfeer in school is goed en wordt door leerlingen en ouders gewaardeerd.
 
Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van  leerlingen, studenten én van medewerkers.
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.