Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NaSk
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
17 juli 2018
Eind Datum
10 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Natuurkunde
Provincie
overijssel
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 FTE
Organisatie
CSG Het Noordik
Aanvang functie
m.i.v. nieuwe school
Website
Plaats
Almelo

CSG Het Noordik uit Almelo zoekt een Docent NaSk per m.i.v. nieuwe school

Docent NaSk, 2e graad
CSG Het Noordik, vestiging Vroomshoop (vmbo en onderbouw havo/vwo)

We zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een bevoegd docent NaSk 2e graad, die zich met ambitie wil inzetten voor onze vmbo-leerlingen voor maximaal 26 reguliere lessen per week (0,8-1 fte). Zowel parttime als fulltime is mogelijk.

Ons profiel 
Wij zijn een school met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het geloof vorm en inhoud aan de activiteiten, werkwijze en omgang met leerlingen
en collega’s. We vinden het vanzelfsprekend dat alle personeelsleden bijdragen aan het goed functioneren van hun team en de organisatie als geheel.

Jouw profiel 
CSG Het Noordik komt graag in contact met bevoegde docenten op het betreffende vakgebied, die de Nederlandse taal beheersen in woord en geschrift en die bij voorkeur geregistreerd staan in het lerarenregister. Onze docenten hebben de ambitie zichzelf blijvend
te professionaliseren en willen bijdragen aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk. 
We zijn op zoek naar docenten die resultaatgericht zijn en een visie hebben ontwikkeld en deze ook kunnen verwoorden op het gebied van zingeving, kwaliteitszorg, zorg en passend onderwijs, evenals leren en multimedia.
Voor een bevoegd en beginnend docent 
is onze school een interessante optie. We hebben onder andere begeleidingstrajecten op maat waarbij je ondersteund wordt en je professionele ontwikkeling centraal staat.
Ben je een bevoegd en ervaren docent 
die wil bijdragen aan de professionalisering binnen onze school. Kun jij innovatietrajecten vormgeven en hiervoor draagvlak creëren binnen onze scholengemeenschap? Dan zien we je motivatiebrief graag tegemoet.

Benoeming
Wij bieden een Noordikbreed contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie kan het dienstverband aansluitend worden omgezet naar een vast dienstverband.
De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de cao-vo (min. € 2.601,00 en max. € 3.978,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 
Voor ervaren docenten die aantoonbaar bijdragen aan de ontwikkeling van ons onderwijs is een (doorgroei naar) LC/LD-functie bespreekbaar (min. € 2.617,00 en max. € 5.279,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.