Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NaSK1 en Natuur&Techniek
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 juli 2018
Eind Datum
13 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Natuurkunde
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,7 - 1 fte
Organisatie
Melanchthon Mathenesse
Website
Plaats
Rotterdam

Melanchthon Mathenesse uit Rotterdam zoekt een Docent NaSK1 en Natuur&Techniek per

Bij Melanchthon Mathenesse zijn we voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent NaSk1 en Natuur & Techniek voor 0,7 – 1 fte. We zoeken bevoegde docenten. Lessen worden in de bovenbouw en in de onderbouw gegeven. Het mentoraat behoort
tot een extra taak. Inschaling wordt bepaald op basis van de CAO VO, inschaling in LC behoort tot de mogelijkheden.

Melanchthon Mathenesse is op zoek naar een docent NaSk1 & Natuur & Techniek. De vestiging is sinds 2011 gevestigd in een modern, nieuw gebouw. Het onderwijs vindt plaats op grote leerpleinen, een aanpak waarbij er de nodige flexibiliteit is
voor leerlingen en die tegelijkertijd veel vaardigheden bij docenten veronderstelt. De onderwijskwaliteit is goed, het leerlingaantal stijgt en leerlingen komen met plezier naar Mathenesse toe. Ook de ouders worden actief benaderd en betrokken bij de school.
Mathenesse is een echte wijkschool.

  

  • 0,7  – 1 FTE
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroepen

Inschaling wordt bepaald op basis van de CAO VO, inschaling in LC behoort tot de mogelijkheden.

Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.