Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent natuurkunde 1e graads of studerend hiervoor
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
4 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Natuurkunde
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,32
Organisatie
Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium
Loon indicatie
Inschaling in LD behoort tot de mogelijkheden
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Beverwijk

Docent natuurkunde, 1e graad of studerend hiervoor, LD behoort tot de mogelijkheid, gebaseerd op ervaring. Combinatie en uitbreiding van betrekkingsomvang met wiskunde is mogelijk

 
 
ONZE VRAAG
We zijn op zoek naar een enthousiaste docent natuurkunde (eerstegraads of studerend hiervoor). Een combinatie en uitbreiding van de betrekkingsomvang met wiskunde is mogelijk.
 
De betrekkingsomvang voor natuurkunde is 0,32 fte.
 
Ingangsdatum: 1 augustus 2018.

JOUW PROFIEL
Je bent een authentieke en initiatiefrijke persoonlijkheid met hart voor kinderen. Je houding is onderzoekend en ondernemend. Je bent graag actief betrokken bij de ontwikkeling van de school. Samenwerken gaat je goed af.
Je hebt een visie op goed onderwijs en handelt daarnaar. Je bent vak(-didactisch) goed toegerust en op de hoogte van de ontwikkelingen. Leidinggeven in groepen doe je op een natuurlijke manier. Je bent eerstegraads bevoegd of studerend hiervoor.
 
JE WERKOMGEVING
Wij streven naar een leeromgeving, waarin de leerlingen actief en zelfstandig aan het werk zijn. Dat vraagt om veiligheid en ook om uitdagingen. Wij bieden een dynamische werkomgeving; de school gaat de pedagogische en onderwijskundige uitdagingen aan. Op het
Kennemer College H/V hebben docenten veel ruimte om zichzelf te ontplooien en bij te dragen aan de ontwikkeling van ons onderwijs.
 
WIJ BIEDEN
Een tijdelijk dienstverband van 01.08.18 tot 01.08.19, met uitzicht op een vaste aanstelling.

 
 
 

Eerstegraad of studerend hiervoor.

INTERESSE?
Meer informatie over de school vind je op
http://www.kennemercollege.nl
. Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij de heer J. van der Maas, telefoon: 0251-234150.
 

Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen. Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.