Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands, 1e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
11 juni 2018
Eind Datum
30 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Nederlands
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,68
Organisatie
Tabor College
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Hoorn

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Nederlands, 1e graads per 01-08-2018

Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor leerlingen met ambitie.

Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands (1e graads), voor circa 0,68 fte (17 lesuren).  De lessen zullen binnen het eerste- én tweedegraads gebied verzorgd worden.

 

– Lerarenopleiding Nederlands, 1e graads

Van personeelsleden verwachten wij dat zij zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen. Dat vraagt een professionele focus en de bereidheid te investeren in het onderwijs en de organisatie. Een open, kritische
houding op het eigen functioneren, geïnteresseerdheid in wat de leerlingen van het gegeven onderwijs vinden en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn hiervan onderdelen.

De salarisinschaling (LB) zal gebaseerd worden op uw werkervaring en huidige inschaling, conform de CAO-VO.

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 7,4%, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten, zijn geregeld in de CAO-VO. Daarnaast biedt het Tabor College o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden: 

  • Collectieve verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea en Univé;
  • Gunstige werkkostenregeling;
  • Fiscale voordeelregeling (uitruil reiskosten);
  • Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden;
  • Gerelateerd aan de functie, verstrekken wij een laptop en/of een iPad

Nieuwe docenten worden intensief begeleid en ondersteund door docentcoaches die zowel groepsgewijs als individueel de nieuwe docenten de eerste jaren begeleiden. Docenten die voor het eerste jaar starten in een reguliere baan in het VO krijgen een reductie
van 20% op hun lestaak en het tweede jaar een reductie van 10%. Hierdoor heeft de startende docent voldoende tijd voor lesvoorbereiding en andere activiteiten.

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een excellente school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.