Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands, 2e graad ca. 0.6 – 1.0 fte
Niveau
HBO
Toegevoegd op
28 maart 2018
Eind Datum
27 mei 2018
Functie naam
Nederlands
Dienstverband
tijdelijk, vast
Aantal uur per week
ca. 0.6-1.0 fte
Organisatie
HBM
Aanvang functie
schooljaar 2018-2019
Website
Plaats
Heemstede

HBM uit Heemstede zoekt een Docent Nederlands, 2e graad ca. 0.6 – 1.0 fte per schooljaar 2018-2019

Wie zoeken wij?
Ben jij die gedreven docent met ervaring die staat te springen de school verder te ontwikkelen waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng? Dan is HBM de plek voor jou.
Wij zijn op zoek naar kandidaten met ruime ervaring in het onderwijs. Bij voorkeur in de bovenbouw. Toepassen van activerende werkvormen in de lessen is voor jou geen enkel probleem. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je kunt ook in teamverband
– zowel binnen de sectie als het schoolteam – goed functioneren. Je bent innovatief, een pedagoog in hart en nieren én je hebt oog voor elke leerling. Haal jij plezier uit het werken met een diverse leerlingenpopulatie en wil je een rolmodel zijn in de school?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Sta jij stevig in je schoenen, ben je proactief en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze (t)huiswerkvrije school? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 
Wie zijn wij?
Wij zijn HBM, de school met aandacht voor jou! De leukste mavo van Heemstede. En waarom? Omdat onze school het verhaal is van leerlingen én docenten, samen maken wij ons onderwijs. Aandacht voor verbinding, daar draait het bij ons om. Zo krijgen alle leerlingen en collega’s de aandacht die zij verdienen. En er is voor ieder wat wils: we hebben een sportklas, een businessclass en een kunstplein. Onze (t)huiswerkvrije school zorgt er met het flexrooster (vaklessen van 80 minuten afgewisseld met studiewerktijd uren van 40 minuten) voor dat wij nog beter in staat zijn om maatwerk te leveren aan onze leerlingen. Bij ons op school ben je docent én coach; je begeleidt leerlingen in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Dat doen we met een enthousiast en hecht team, waar ruimte is om te lachen. Het is niet alleen maar onderwijs wat de klok slaat; hier kennen collega’s elkaar echt en zijn sociale activiteiten ingebed in de schoolcultuur. Samen zijn wij HBM.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.