Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands voor de ISK
Toegevoegd op
21 maart 2018
Eind Datum
1 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Nederlands
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
Olympia College
Loon indicatie
LB
Website
Plaats
Rotterdam

Olympia College uit Rotterdam zoekt een Docent Nederlands voor de ISK per

Met ingang van 15 mei 2018 heeft het Olympia College een vacature voor een ISK docent. Wij zoeken een docent die het onderwijs op een uitdagende manier kan vormgeven. De leerlingen van het Olympia College zijn van 12 tot 18 jaar oud en volgen onderwijs in Vmbo-LWOO, praktijkonderwijs of ISK. Een pittige doelgroep!
Wij zoeken een collega met voldoende opleiding, ervaring en affiniteit met de ISK doelgroep. Als docent kan je op uitdagende wijze les geven in:

  • Nederlands en burgerschap
  • Mentoraat (begeleiden van de eigen klas)
  • Het geven van een les handvaardigheid of verzorging behoort ook tot de mogelijkheden

Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Helling, directeur, te bereiken op 010- 483 53 11 of via e-mail: m.helling@olympiacollege.nl.
Wij ontvangen uw reactie graag zo spoedig mogelijk.

Doel van Olympia College is het maximale uit leerlingen halen. Leerlingen komen naar onze school als het leren niet volgens de standaardpaden verloopt. Vaak is het door problemen in het heden of verleden noodzakelijk dat de leerlingen extra aandacht krijgen. Die aandacht is afhankelijk van hun mogelijkheden. Wij bereiden leerlingen voor op een succesvolle afronding van het VMBO, op het succesvolle behalen van een MBO-diploma of op (al dan niet gesubsidieerde) arbeid. Het onderwijs vindt plaats in een kleinschalige setting. Kernbegrippen zijn zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandig werken. Door individuele leertrajecten halen wij het optimale talent uit de leerling.

De brugperiode:
In het brugjaar ligt de nadruk op een veilige overgang van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs. Een kleine klas, een eigen mentor die de meeste lessen verzorgt en een ‘eigen’ gedeelte van de school zorgen voor een veilig klimaat. Tijdens dit jaar stellen we een traject samen dat past bij de ontwikkelingsmogelijkheden van de leerling. Door de opzet van het onderwijs en het goede pedagogisch klimaat op het Olympia College krijgt iedere leerling onderwijs op maat.

Bijzonderheden:
Wij vinden sociale vaardigheden erg belangrijk. Hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed. Wij zorgen ervoor dat de begeleiding van uw kind aansluit bij zijn of haar individuele doelen. Daarnaast bieden wij onderwijs in kleine klassen met extra aandacht, gespecialiseerd personeel en een prettig pedagogisch klimaat.

• Modulair en op de praktijk gericht onderwijsaanbod
• Veilig klimaat
• Kleine klassen
• Intensieve, individuele begeleiding

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.