Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NT 2
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
22 juli 2018
Eind Datum
28 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
NT 2
Provincie
Zuid-Holland
Organisatie
Grotius College
Loon indicatie
LB
Aanvang functie
1-9-2018
Website
Plaats
DELFT

Docent gezocht NT2 voor nieuw te vormen klas

Voor onze ISK zoeken wij in verband met een nieuw te vormen klas op korte termijn een docent NT 2 voor 23 lesuren plus een mentorles, het zijn deels reguliere uren, deels ziektevervanging

De Internationale Schakelklas (ISK) op het Grotius College is bedoeld als eerste opvang voor leerlingen die het Nederlands nog niet of onvoldoende beheersen, omdat ze nog maar kort in Nederland zijn. In de ISK worden leerlingen voorbereid op het volgen van
regulier Nederlandstalig onderwijs. Iedere leerling tussen de 12 en 18 jaar wordt toegelaten, ongeacht vooropleiding, afkomst of status.
 

 conform CAO VO 

Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.