Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek (033181912)
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
15 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Techniek
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
0,3
Organisatie
Rodenborch-College
Website
Plaats
ROSMALEN

Rodenborch-College uit ROSMALEN zoekt een Docent Techniek (033181912) per

Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) in Rosmalen. Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1500 leerlingen en 140 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.

Docent Techniek LB

Bent u de betrokken, deskundige en enthousiaste medewerker die wij zoeken?

Met ingang van het nieuwe schooljaar is er een vacature voor 2e graads docent Techniek.

De betrekkingsomvang van deze vacature is circa 0,3 fte. De lessen worden gegeven in de onderbouw klassen van vmbo-t, havo en vwo.

Het Rodenborch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met de heer R.Littooij, hoofd personeel & organisatie, op telefoonnummer 073-5219046 of per mail vacature@rodenborch.nl.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature tot uiterlijk 15 augustus 2018 uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).
De sollicitaties zullen aan het einde van de zomervakantie in behandeling worden genomen.

Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) en Jenaplan-onderwijs in Rosmalen.
Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1400 leerlingen en 125 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.