Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek cluster 3
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
23 maart 2018
Eind Datum
22 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
32 uur
Organisatie
NIVVO B.V.
Aanvang functie
23-3-2018
Website
Plaats
EDE

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Docent Techniek cluster 3 per 23-3-2018

Ben jij een techniekdocent en haal je voldoening uit het werken met kinderen binnen het cluster 3 onderwijs? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Functie
We zijn per direct tot aan de zomervakantie op zoek naar een enthousiaste (aankomend) techniekdocent voor een cluster 3 school in de omgeving van Tilburg, maar zit je op dit moment op de PABO of Pedagogische Academie en heb je affiniteit met techniek en de kinderen, schroom dan niet om ook te reageren.

De werkdagen zijn in overleg met de school te bepalen maar zal liggen tussen de 24 en 28 uur per week.

Functie eisen
U beschikt over een onderwijsbevoegdheid Pabo of 2de graads Techniek of in opleiding (3e en 4e jaars)
Een aanvullende afgeronde opleiding (Master EN) is een pré maar geen vereiste;
Affiniteit met het speciaal onderwijs in het algemeen en met onze doelgroep in het bijzonder ( cluster 3)
Ben je pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet op een enthousiaste manier leerlingen te binden en te inspireren;
Kun je ontwikkelingsgericht denken;
Ben je vaardig met betrekking tot klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoefte van de leerlingen;
Beschik je over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
06 5189 8869

3085

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.