Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1e/2e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
31 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Wiskunde
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,4000-0,5000
Organisatie
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Loon indicatie
LB/LC
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Den Haag

Tijdelijke vacature wiskunde met mogelijkheid uitbreiding vanwege vervanging zwangerschapsverlof.

De vacature is in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 10 lessen. Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid dat er tussen oktober 2018 en maart 2019 extra uren ter vervanging van zwangerschapsverlof aan de vacature worden gekoppeld.
Ervaring met het vak Onderzoeken en Ontwerpen is een pré!

Op Sorghvliet worden docenten liefst zo breed mogelijk ingezet. Daarom hebben we altijd de voorkeur voor een eerstegraads bevoegd docent. Onze wiskundemethode maakt veel gebruik van digitale hulpmiddelen, ervaring daarmee is dan ook een vereiste. In klas
1 tot en met 5 hebben onze leerlingen een chromebook en werken we veel met Google Classroom. Ervaring met Google Classroom is dus een pré.

Docenten op Sorghvliet krijgen een Chromebook tot hun beschikking. Sorghvliet kent een LD-promotiebeleid dat gebaseerd is op competenties. 

Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.