Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1e graads (0,8-1,0 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2018
Eind Datum
31 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Wiskunde
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,8-1,0
Organisatie
Jac. P. Thijsse College
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Castricum

Jac. P. Thijsse College uit Castricum zoekt een Docent Wiskunde 1e graads (0,8-1,0 fte) per 01-08-2018

Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school. De sectie wiskunde bestaat uit 16 gezellige collega’s (waarvan 4 eerste graders) die professioneel
samenwerken en een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van ons onderwijs. Affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs is een pré.

Je hebt een 1e graads bevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek.

Het betreft een tijdelijk dienstverband met bij goed functioneren en voldoende formatie uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Indien je beschikt over een 1e graads bevoegdheid wiskunde en meerdere jaren
onderwijservaring behoort een inschaling in LD tot de mogelijkheden.

Het Jac. P. Thijsse College is een school met ruim 2000 leerlingen. Wij geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een ambitieuze en onderzoekende leerhouding en een empathische levenshouding voor andere levenswijzen en culturen tonen. Ons doel is om deze leer- en levenshouding te ontwikkelen bij onze leerlingen.
 
Het verzorgen van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze opdracht. Het Jac. P. Thijsse College biedt op alle afdelingen Tweetalig Onderwijs aan. Daarnaast stimuleert het Jac. P. Thijsse College de leerlingen om zich ook op sociaal, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft het Jac. P. Thijsse College ernaar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.