Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 2e graad (0,8 fte)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 augustus 2018
Eind Datum
20 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Wiskunde
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
Liemers College
Website
Plaats
Zevenaar

Liemers College uit Zevenaar zoekt een Docent Wiskunde 2e graad (0,8 fte) per

DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een docent Wiskunde 2e graad op het Liemers College, locatie Didam. Jij verzorgt lessen aan leerlingen van de onderbouw. 
 
Jouw profiel

  • Jij bent in het bezit van een diploma 2e graad Wiskunde.
  • Jij weet leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • Jij kijkt naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • Jij bent enthousiast en energiek en weet dit over te brengen op leerlingen en collega’s.
  • Jij hebt visie op jouw vak, denkt mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs. 

WIJ BIEDEN
Het betreft een reguliere aanstelling voor 0,8 fte.
 
De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

Het Liemers College is onderdeel van Quadraam. Quadraam staat voor een cultuur waarbij samenwerken, zelf- verantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere
ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook middelen en mogelijkheden geboden onder andere door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).
 
MEER INFORMATIE:
over het Liemers College vind je op www.liemerscollege.nl.
over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.
 
Heb je nog vragen? De contactpersoon voor deze vacature is Eline van der Zeyst, sectorleider, te bereiken via  telefoonnummer 0316-583800.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 20 augustus 2018. Voor de verwerking van alle sollicitaties maken wij gebruik van
www.meesterbaan.nl. Als je op de vacature van jouw keuze klikt, word je direct doorgelinkt naar de website van meesterbaan.

Let op! Sollicitaties buiten MeesterBaan om nemen wij niet in behandeling.
 
De gesprekken zullen z.s.m. na de sluitingsdatum worden ingepland.
 

Het Liemers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo-, havo- en vwo-onderwijs. Er zijn drie locaties in Zevenaar en een locatie in Didam. De school streeft naar goed onderwijs in een inspirerend klimaat.

Naast het optimaal ontwikkelen van ieders persoonlijke kwaliteiten wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden. Goed leren samenwerken vinden we een belangrijk leerdoel. Leerlingen worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Een succesvolle aansluiting op vervolgopleidingen is essentieel. ‘Actief leren’ is kenmerkend voor het onderwijs op het Liemers College. Leerlingen worden langzaam maar zeker zelf verantwoordelijk voor hun leerproces. Omdat leerlingen verschillende leerstijlen hebben, bieden we de lesstof op verschillende manieren aan. Goed leren samenwerken vinden we een belangrijk leerdoel.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.