Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 2e
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 maart 2018
Eind Datum
22 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Wiskunde
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
1,0 fte
Organisatie
Johan de Witt Scholengroep
Loon indicatie
LB
Website
Plaats
Den Haag

Johan de Witt Scholengroep uit Den Haag zoekt een Docent Wiskunde 2e per

Het Johan de Witt zoekt professionals die zich volledig inzetten voor de jonge mensen aan wie het Johan de Witt onderwijs biedt. Dit zijn jongeren die met hun uiteenlopende achtergronden dezelfde kansen verdienen als alle andere jongeren.
Het Johan de Witt is voortdurend in ontwikkeling en constant bezig om haar onderwijs te verbeteren. Het volgende doel is om een excellente school te worden. Een ambitieus doel voor een school midden in het hart van Den Haag, maar wel degelijk een realiseerbaar
doel.
Om dit te bereiken werken we onder andere, volgens de methodiek van leerKRACHT. Docenten werken in teams aan de verbetering van hun eigen lessen met behulp van bordsessies, lesbezoeken, feedback geven en gezamenlijk lesontwerp.
We hebben een hechte en leuke personeelsgroep, waarin gezamenlijk heel hard wordt gewerkt. Werken op het Johan de Witt is uitdagend en intensief. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. We moedigen
medewerkers aan, en maken het mogelijk, zich te blijven ontwikkelen. Het Johan de Witt investeert in haar medewerkers door uitgebreide opleidingsmogelijkheden te bieden.
Wil jij deel uitmaken van deze gewoon bijzonder goede school? Stuur dan snel je motivatie en C.V. naar ons op!
C.V. en motivatiebrief kun je sturen naar Marijke van Duijvenbode,
afdeling Personeelszaken: m.vanduijvenbode@johandewittscholengroep.nl

Wij volgen de CAO VO van de Stichting VO Haaglanden

De scholengroep verzorgt onderwijs op vier locaties in Den Haag.
Deze zijn gepositioneerd in de stadsdelen Centrum en Laak.

De locatie Zusterstraat biedt havo, mavo en vmbo aan. In de directe omgeving, waaronder ook Transvaal, wordt geen voortgezet onderwijs aangeboden.

Op de locatie Hooftskade worden vmbo gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerwegen (met of zonder LWOO) aangeboden.

De locatie Glasblazerslaan biedt onderwijs aan nieuwkomers (eerste opvang anderstaligen / EOA) van 12 tot 16 jaar. Nieuwkomers zijn jongeren die korter dan 2 jaar in Nederland zijn en die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn.

De locatie Capadosestraat biedt in samenwerking met het ROC Mondriaan de opleiding AKA (binnenkort Entreeopleiding genoemd) aan. Deze opleiding bereidt leerlingen voor op het beroep arbeidsmarktgericht assistent op niveau 1. Daarnaast wordt de basisberoepsgerichte leerweg van het vmbo en het praktijkonderwijs aangeboden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.