Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent zorg en Welzijn
Niveau
HBO
Functie naam
Verzorging
Toegevoegd op
26 maart 2018
Eind Datum
26 mei 2018
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0.8-1.0
Organisatie
Avicenna College
Loon indicatie
conform CAO
Aanvang functie
01-08-2018
Website
Plaats
Rotterdam

Ervaren docent Zorg en Welzijn

Avicenna College Rotterdam, nieuwe locatie Montessoriweg zoekt voor het nieuwe schooljaar een
 

                                                     Ervaren docent Zorg en Welzijn(        2de graad lesbevoegdheid is vereist)
                                                                                                         
Met ingang van het nieuwe schooljaar ( 1 augustus 2018) willen wij ons team versterken met een ambitieuze docent die het VMBO onderwijs naar een hoger plan wil tillen. Het betreft een aanstelling in de sector Zorg en Welzijn. Wij werken vanaf 2016 met het vernieuwde
VMBO programma Zorg en Welzijn.
Als stevige allround docent (met meerdere jaren ervaring) ben je inhoudelijk goed op de hoogte van de sector Zorg en Welzijn en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je bent resultaat-en mensgericht en hebt focus op ontwikkeling van de leerlingen.
Het Avicenna College  is een VO school waar : excellent, ambitieus, islamitisch voortgezet onderwijs wordt gegeven waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvol deelnemer te worden van de Nederlandse
samenleving.

Wij staan voor :                   

 • Zorg voor de leerling
 • openheid en betrokkenheid
 • persoonlijke ontwikkeling en integratie in de samenleving
 • iedereen is uniek
 • uitnodigend, sportief, vernieuwend en eigentijds VMBO

Wij bieden :

 • Een (leer) omgeving waarbinnen structuur, samenwerking en aandacht voor de leerlingen centraal staat.
 • Een uitdagende werkkring met enthousiaste collega’s en leerlingen.
 • Een cultuur om te kunnen groeien in persoonlijke professionaliteit.

Zie voor meer informatie:  www.avicenna-college.com
Kenmerkt jouw aanpak en kwaliteit zich door:

 • Een solide pedagogische en didactische basis.
 • Een respectvolle benadering van mensen/kinderen waarbij waardering, gevoelens en emoties samen met verantwoordelijkheden centraal staan.
 • Gericht op kwaliteit en talenten van leerlingen en het samen met leerlingen focussen op wat zij kunnen en wat zij  kunnen realiseren.
 • Het zoeken van intensieve samenwerking en interactie in onze uitdagende leeromgeving met collega’s en leerlingen.
 • Flexibel en effectief omgaan met verschillen tussen leerlingen en groepen leerlingen

( interesses, leerstijlen, leerstrategieën talenten en intelligenties).

 • Een projectmatige aanpak waarin gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd wordt en je een bijdrage levert door bijvoorbeeld zelfstandig te schrijven en kritisch te evalueren.

Je hebt een flexibele instelling en bent een open persoonlijkheid met een motiverende manier van werken. Je kunt goed samenwerken binnen een professioneel team.  Verder heb je een duidelijke affiniteit met VMBO-leerlingen.
Dan ben jij diegene die wij zoeken. Stuur je CV incl. foto, met motivatiebrief per mail naar info@avicenna-college.com    of per brief aan: Avicenna College Montessoriweg 55, 3083 AN Rotterdam t.a.v. dhr. Y. Griep.
 

2e graad lesbevoegdheid is vereist 

Wat is het Avicenna college voor een school?
Het Avicenna College organiseert excellent ambitieus islamitisch voortgezet onderwijs waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvol deelnemer te worden aan de Nederlandse samenleving.
Bij de vormgeving van het onderwijs worden beproefde moderne lesmethoden en gemotiveerde bevoegde / bekwame leraren ingezet. De school heeft moderne onderwijs en ondersteuningsmiddelen als computers en touchscreens. 
Het onderwijs is zoveel als mogelijk onderwijs op maat. Het beste wordt uit het kind gehaald door aan te sluiten bij het niveau en het tempo van het kind. We zorgen  ervoor dat het kind goed op niveau geplaatst kan worden en vervolgens op haar behoefte afgestemd onderwijs krijgt. Onderwijs waar zij het meest van leert.
In het onderwijs wordt naast de schoolse vakken veel aandacht  besteedt aan vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen en dragen voor de eigen ontwikkeling en reflecteren op het eigen gedrag. Het gaat hier om vaardigheden die naar onze overtuiging, naast inhoudelijke kennis van zaken, in grote mate het succes in het latere (werkzame) latere leven bepalen.
Veel aandacht wordt geschonken aan een veilig pedagogisch klimaat. Een kind moet zich veilig en vertrouwd voelen in zijn of haar omgeving. 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.