Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Economie en Ondern (beroepsger) / Economie vac3929
Toegevoegd op
23 maart 2018
Eind Datum
30 juni 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Economie
Provincie
Noord-Brabant
Aantal uur per week
1
Organisatie
Baanderherencollege
Website
Plaats
Boxtel

Baanderherencollege uit Boxtel zoekt een Economie en Ondern (beroepsger) / Economie vac3929 per

Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
– De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor de mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
– Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle. Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege per 1 augustus 2018 naar enthousiaste, leerlinggerichte docenten LB voor

Economie en Ondernemen (beroepsgericht) / Economie, 1.0 fte,
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Bij voldoende formatie en bewezen geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

– Een 2e graads bevoegdheid voor het vak economie geldt als vereiste. Óf je hebt de studie economie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik;
– De lessen vallen in ieder geval in de beroepsgerichte afdelingen, bovenbouw, van het VMBO. Ook in de MAVO-afdeling, in alle leerjaren, zijn lessen mogelijk, regulier in het vak economie maar ook in onze speciale Talentlijn ‘Business’.
– Kennis van én affiniteit met de detailhandel is belangrijk om het beroepsgerichte programma de juiste inhoud en enthousiasme te kunnen meegeven;
– Affiniteit met de doelgroep VMBO-leerlingen is een must;
– Je kunt goed zelfstandig zowel als in teamverband functioneren;
– Je bent meer pro- dan reactief;
– Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het VMBO;
– De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag;

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website https://bhcvmbo.nl;

Heb je interesse dan ontvangen we jouw sollicitatie en je CV graag via de website van OMO www.omo.nl;

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij de heer Jan-Willem van den Berg (Directeur Onderwijs) op telefoonnummer 0411 – 676 924 of via de mail j.vd.berg@bhc.nl

Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.