Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Fulltime AVO docent voor een VSO school in omgeving Rotterdam
Toegevoegd op
31 juli 2018
Eind Datum
3 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Docent VSO
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
nvt
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Loon indicatie
N.V.T.
Website
Plaats
Capelle aan den IJssel

AVO docent voor een VSO Cluster 4

Voor een VSO in Rotterdam zijn wij op zoek naar een AVO docent. Je komt te werken in een ervaren team van leerkrachten, die graag hun ervaringen en expertise met jou delen.
Waarom zou je binnen je comfortzone blijven zitten, als er daarbuiten veel meer te beleven valt? Ben jij de leerkracht die een uitdaging zoekt in het speciaal onderwijs?

Word jij hier enthousiast van en wil je graag in het nieuwe schooljaar aan de slag op een leuke VSO school?

Solliciteer dan direct!

– Je bent in het bezit van een PABO-diploma
– Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen
– Je hebt relevante ervaring in het onderwijs opgedaan
– Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep
– Je hebt affiniteit met het speciaal onderwijs.

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS
biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke
kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.