Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
groepsleerkracht 4/5 Amos unIQ
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 juli 2018
Eind Datum
20 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0.6
Organisatie
De Poseidon
Aanvang functie
01-09-2018
Website
Plaats
Amsterdam

Groepsleerkracht groep 4/5 Amos unIQ op een school met het leukste team van Amsterdam e.o.

Ben jij de leerkracht die out of the box kan denken, goed balans kan vinden tussen vrijheid en structuur aanbrengen, uitdaging ziet in de verschillen van leerlingen, maatwerk kan geven en voldoening haalt uit het begeleiden en coachen van leerlingen, dan
zijn wij op zoek naar jou! Als AMOS unIQ leerkracht zie jij de ontwikkeling van het onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen in Amsterdam als een uitdaging en sta je open voor scholing. De AMOS unIQ leerkracht durft buiten de vastgestelde kaders te denken en
wil meer vanuit het kind denken en wat het kind nodig heeft. Je hebt de vrijheid om langer te werken aan thema’s en je wordt geprikkeld om je creativiteit in te zetten. Het samen en van elkaar leren krijgt volop ruimte door het structureel overleg met elkaar.
Bij AMOS unIQ denken en werken de leerkrachten aan de verdere ontwikkeling en positionering van de AMOSunIQ afdeling(en) binnen AMOS en binnen Amsterdam. 

Basisschool de Poseidon is een daltonschool op Amsterdam-IJburg. Wij onderscheiden ons van andere scholen door ons oecumenisch karakter, ons Daltononderwijs, het continurooster (vijf gelijke dagen), ons schoolprofiel (nieuwe media) en drie voltijds groepen voor onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. De Poseidon is een school met ambitie, zowel op pedagogisch-didactisch als ook op maatschappelijk gebied. Wij profileren ons door gedifferentieerd onderwijs. waarbij alle kinderen kunnen excelleren en ontwikkelen op hun eigen niveau.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.