Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
groepsleerkracht flexpool
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 juli 2018
Eind Datum
3 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0.4 - 1.0
Organisatie
Stichting Atrium
Loon indicatie
LA
Aanvang functie
schooljaar 2018-2019
Website
Plaats
Noord-Scharwoude

groepsleerkracht flexpool

Atrium is een kleinschalige organisatie met vijf scholen die elk een eigen gezicht hebben. Die kleinschaligheid, betrokkenheid en korte lijnen worden gewaardeerd binnen de organisatie en door ouders. Bij Atrium drijft de organisatie niet op regels maar
op principes en context. De goede dingen doen, er toe doen, mensen vanuit hun kracht laten werken is een belangrijke organisatiewaarde.
 
Atrium maakt verbinding tussen alle partners binnen en buiten de organisatie en maakt gebruik van haar professionele talenten. Met deze talenten lopen we voorop en werken we aan een beweging van innovatie en vernieuwing. We stimuleren binnen Atrium het ‘out
of the box’ denken en een onderzoekende houding, niet alleen bij onze leerlingen, maar ook bij alle medewerkers in de organisatie. Medewerkers positioneren Atrium graag als organisatie waar ze trots op zijn, waar ze met plezier hun professie uitoefenen.
 

Van een leraar flexpool wordt verwacht dat hij of zij:

 • natuurlijk een bevoegdheid heeft voor het geven van onderwijs
 • plezier heeft in het verzorgen van gedifferentieerd onderwijs en het leuk vindt om kort- en langdurende vervangingen te doen.
 • samen met collega’s werkt aan een pedagogisch klimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen
 • een flexibele houding heeft, breed inzetbaar is en het werken met een combinatiegroep als een uitdaging ziet.
 • kan reflecteren op eigen professioneel handelen en open staat om met en van elkaar te leren om gezamenlijk ons onderwijs steeds verder te versterken.
 • vanuit een positieve en oplossingsgerichte de relatie met ouders aangaat

Wij bieden:

 • Prettige collega’s en een professionele, stimulerende werkomgeving.
 • Binnen Atrium is oog voor de menselijke maat.
 • Een organisatie waar het versterken van vakmanschap centraal staat.
 • De salarisinschaling vindt plaats conform de CAO PO.
 • Een tijdelijke benoeming van een jaar.

Atrium is een kleinschalige organisatie met zes scholen die elk een eigen gezicht hebben. Die kleinschaligheid, betrokkenheid en korte lijnen worden gewaardeerd binnen de organisatie en door ouders. Bij Atrium drijft de organisatie niet op regels maar op principes en context. De goede dingen doen, er toe doen, mensen vanuit hun kracht laten werken is een belangrijke organisatiewaarde.
 
Atrium maakt verbinding tussen alle partners binnen en buiten de organisatie en maakt gebruik van haar professionele talenten. Met deze talenten lopen we voorop en werken we aan een beweging van innovatie en vernieuwing. We stimuleren binnen Atrium het ‘out of the box’ denken en een onderzoekende houding, niet alleen bij onze leerlingen, maar ook bij alle medewerkers in de organisatie. Medewerkers positioneren Atrium graag als organisatie waar ze trots op zijn, waar ze met plezier hun professie uitoefenen.
 
Voor nadere informatie over Atrium zie onze website: http://www.atrium-scholen.nl/

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.