Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 5
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
28 maart 2018
Eind Datum
26 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,6-0,8
Organisatie
De Sateliet
Loon indicatie
LA
Aanvang functie
z.s.m.
Website
Plaats
Amsterdam

Ben jij die gemotiveerde leerkracht die wij zoeken? Reageer dan snel!

De Satelliet is een gezellige, gemengde buurtschool in Tuindorp Oostzaan. Een groen ,sociaal ”dorp” binnen Amsterdam. We hebben een hecht, enthousiast team dat voor elkaar klaar staat. Je krijgt bij ons begeleiding van IB, collega’s en een teamleider.
De Satelliet is een ambitieuze school. Kennisverwerving is essentieel. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en goede resultaten.
Wij zijn een vreedzame school met een veilig schoolklimaat. Antipestbeleid is onderdeel van de vreedzame wijk. Kinderen worden bij ons op school gezien, wij laten alle sterren stralen!

Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 31 basisscholen in Amsterdam en omgeving. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen
van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals Opleiden in de School en leren met ICT.

Bevoegd leerkracht

Ons aanbod
We maken onderdeel uit van ASKO scholen, een groot schoolbestuur met een passie voor kwalitatief goed onderwijs.
 
– Goede opleidingsmogelijkheden
– Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
– Een ASKO-studiedag voor iedere medewerker
 

Leerkrachten-leerlingen-ouders van De Satelliet hebben oog en oor voor elkaar. Via een kinderraad, mogen leerlingen meedenken en meebeslissen over zaken die spelen op hun school. Betrokkenheid van ouders is enorm belangrijk voor het schoolsucces van kinderen.

Laat alle sterren stralen
De Satelliet is een ambitieuze school, kennisverwerving is essentieel voor een goede basis. Leerkrachten hebben hoge en positieve verwachtingen van iedere leerling, de school heeft goede resultaten.
We streven naar dagelijks leerplezier, leerlingen worden aangemoedigd en beloond, zodat het beste uit de leerling wordt gehaald. De Satelliet is een Vreedzame School, met een veilig schoolklimaat, anti-pestbeleid en onderdeel van de Vreedzame Wijk.
De school biedt vele activiteiten om leerlingen een brede ontwikkeling mee te geven: er is veel aandacht voor cultuur, musea, toneel, theater en leerlingen gaan o.a. naar de schooltuinen, op schoolreisje, kamp en zeilkamp voor groep 8. Er is een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse activiteiten.

Bewegen is belangrijk
De Satelliet heeft sinds 2010 het officiële certificaat van een sport actieve school, een vakleerkracht voor gym, een gymlokaal en de sportvelden ‘ in onze achtertuin’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.