Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht midden/bovenbouw
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juli 2018
Eind Datum
2 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
1,2
Organisatie
De Achthoek
Loon indicatie
LA
Website
Plaats
Amsterdam

De Achthoek uit Amsterdam zoekt een Groepsleerkracht midden/bovenbouw per

Leerkracht gezocht. Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op één van de leukste scholen van Amsterdam. De Achthoek is een Ontwikkelingsgerichte basisschool (OGO) met twee locaties. Wij zijn op zoek naar een fulltime leerkracht voor de midden/bovenbouw.

Leerkracht
er is 1,2 wtf beschikbaar, partime-fulltime
 
Periode
1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 (met uitzicht op een vast dienstverband)

Salarisschaal
 LA
 
Jouw groep en de aanstelling
Midden/bovenbouw

Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere
vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden,  de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden
in de School en leren met ICT.
 

Wat voor een Leerkracht ben jij en wat neem je mee?

  • Een afgeronde Pabo – opleiding
  • Affiniteit met Ontwikkelingsgericht onderwijs
  • Affiniteit met de middenbouw

Ons aanbod

  • Een rijke leeromgeving
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een enthousiast team
  • Een professionele organisatie
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding

Leren is leuk 
De Achthoek in het Oostelijk Havengebied is een school van formaat, doordat er maar liefst 750 leerlingen les krijgen, ongeveer 75 medewerkers werken én vanwege de organisatie die op zo’n grote school (de grootste binnen de ASKO) nodig is. De school is gevestigd in twee gebouwen.? 

De school werkt volgens het concept van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Thematisch werken is hiervan de kern. Dit houdt in dat kinderen in bijvoorbeeld projecten aan de slag gaan met thema’s die aansluiten op hun belevingswereld. 
De Achthoek straalt uit dat leren leuk is. Daarbij is het belangrijk aandacht te besteden aan vragen die kinderen stellen en gebruik te maken van hun natuurlijke nieuwsgierigheid naar de wereld om zich heen. Geregeld trekken leerkrachten er dan ook met de kinderen op uit om kennis te maken met de ‘echte’ wereld. Verder is er aandacht voor interactief leren, coöperatieve werkvormen en leerstrategieën. Ook investeert de school veel in de digitale leeromgeving. 
?
Om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen, is gekozen voor het ontwikkelen van twee totaalscholen. Dit betekent dat in elk van de twee gebouwen van de school groepen 1 t/m 8 zijn gevormd. Dit werkt voor ouders en leerlingen prettig en overzichtelijk. De leerkrachtteams van beide gebouwen werken meestal locatieoverstijgend, waardoor op onderwijsinhoudelijk gebied goede samenwerking is gegarandeerd. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.