Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Intern begeleider VSO
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
23 maart 2018
Eind Datum
22 mei 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Intern begeleider
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
32 uur
Organisatie
NIVVO B.V.
Aanvang functie
23-3-2018
Website
Plaats
EDE

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Intern begeleider VSO per 23-3-2018

Ben jij Intern Begeleider en haal je voldoening uit het werken met kinderen binnen het cluster 3 onderwijs? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Functie
Voor een Voortgezet Speciaal Onderwijs School in de omgeving van Tilburg zijn we per direct op zoek naar een Intern Begeleider.

Functie eisen

  • Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep;
  • Ervaring als intern begeleider, bij voorkeur binnen het VSO met uitstroomrichting Arbeid / Dagbesteding (pre)
  • Kennis en ervaring o.g.v. van praktijkonderwijs is een pré;
  • Afgeronde opleiding intern begeleider, bij voorkeur aangevuld met master SEN;
  • Een stevige, enthousiaste persoon met doorzettingsvermogen en flexibele instelling;
  • Een persoon die verbindingen kan leggen met zowel docenten als ouders en collegae;
  • Een oplossingsgericht persoon;
  • een persoon met zelfreflecterend vermogen en het vermogen te reflecteren om collegae.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
06 5189 8869

3087

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.