Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Intern Begeleider
Niveau
HBO
Functie naam
Intern begeleider
Toegevoegd op
28 maart 2018
Eind Datum
27 mei 2018
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
32 uur
Organisatie
NIVVO B.V.
Aanvang functie
4-4-2018
Website
Plaats
EDE

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Intern Begeleider per 4-4-2018

Wij hebben een vacature Intern Begeleider binnen het Speciaal Onderwijs in de regio Utrecht. Ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel!

Functie
Voor een Speciaal Onderwijsinstelling in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Intern Begeleider per direct tot het einde schooljaar 2017/2018. Het betreft een aanstelling voor 0.8 FTE.

Functie eisen

  • In het bezit zijn van het diploma Intern Begeleider en/of Master SEN is een pre.
  • Je hebt ervaring als intern begeleider (bij voorkeur binnen het VSO).
  • Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep ( ernstige gedragsproblematiek);
  • Je bent stressbestendig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed omgaan met professionele distantie.
  • Jij bent de collega die goed is in verbinding maken, zowel met de docenten, als met ouders en de medewerkers.
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.

Je aarzelt dan ook niet om collega’s aan te spreken daar waar nodig is.
Ook ben je goed in staat te reflecteren op je eigen handelen en gedrag, maar ook dat van de teamleden. Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt.

Inlichtingen
Tamara Schepers t.schepers@nivvo.nl
06-83534089
0318-506926

3089

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.