Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Juf of meester voor groep 7
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 juni 2018
Eind Datum
6 juli 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website
Plaats
Capelle aan den IJssel

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Juf of meester voor groep 7 per

JOUW DAG ALS LEERKRACHT:

Eerst een kop koffie halen in de lerarenkamer, en even met je collega bijpraten over afgelopen weekend.

Met een kop koffie in je hand, loop je je klaslokaal in en kijk je wat je collega afgelopen vrijdag allemaal heeft kunnen doen.

Vandaag staat er weer genoeg op de planning, je hebt de geschiedenisles thuis voorbereid en hebt een leuke lesopbouw verzonnen.
Je hebt er zin in!

Om 8:20 komen de kinderen binnen, je hebt bij ieder groepje een leuke activiteit neergelegd zodat ze met elkaar in spelvorm aan de slag kunnen.

Om 8:30 uur gaat de bel, de kinderen ruimen de spullen van hun tafel en je gaat de dag starten. Na een paar korte verhalen over het weekend begint de dag met de rekenles.

De rekenles gaat vandaag over breuken, je hebt pizza’s en taarten gemaakt van papier, en hebt hierbij oefeningen bedacht. Na de korte instructie weet jij precies welke kinderen zelfstandig aan het werk kunnen, en wie er nog wat extra aandacht nodig heeft,
bij dit onderwerp. Je gaat met een klein groepje verder met de uitleg, terwijl de overige kinderen zelfstandig verder kunnen werken.

Na het rekenen is het tijd voor spelling, het is een herhalingsles die de kinderen zelfstandig kunnen maken. 
Dan vervolgens even lekker rennen en springen, voetballen etc. Je doet nog even een rondje mee met voetbal zodat je zelf ook lekker actief bent.

Na de pauze weer aan de slag! 

‘s Middags kun je dan eindelijk je geschiedenisles geven aan de kids. Het gaat vandaag over de productie van katoen.

Je hebt bij de plaatselijke bloemist een katoenplant gehaald zodat je kan laten zien waar het proces van het maken van een t-shirt start.  
Ze vinden het ontstaan van het productieproces van katoen naar t-shirt erg interessant!

Inmiddels is het is alweer tijd voor Gym! Je brengt de leerlingen naar de gymzaal en zorgt dat ze zich klaarmaken voor de les.

De vakdocent neemt het hierna over en jij overlegt of je erbij blijft of dat je terug naar school kan om je voorbereiding voor morgen te maken.

Weer een geslaagde dag achter de rug.

Op naar morgen! 

Krijg jij een goed gevoel bij het zien van je daginhoud?

Ben jij die bovenbouw leerkracht die het verschil maakt in lesopbouw en differentiatie?

Solliciteer dan direct!

 

Je bent in het bezit van een PABO-diploma, je hebt ervaring in de bovenbouw. Je bouwt in korte tijd een goede band met de leerlingen op en zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep. Je zorgt voor een creatieve insteek van je lessen door middel van materialen
toe te passen.

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Je krijgt gratis workshops en trainingen om je te blijven ontwikkelen en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou
de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en mag je gebruik maken van de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke
kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.