Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkacht
Toegevoegd op
19 juli 2018
Eind Datum
26 augustus 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Leerkracht SBO
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,6
Organisatie
Antoniusschool Schagen
Aanvang functie
z.s.m
Website
Plaats
Schagen

leerkracht Antonius School Schagen

Wij zijn opzoek naar een leerkracht die les kan geven aan een groep 6/7. Wij zoeken een leerkracht die de kwaliteiten van kinderen ziet en deze volop benut. Je zorgt voor een gestructureerde leeromgeving. Je bent voorspelbaar voor onze leerlingen en wordt
blij als leerlingen jouw pedagogische vaardigheden testen. Begeleiding in de vorm van een Beeldcoachingstraject is mogelijk bij ons op school.

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste leerkracht met doorzettingsvermogen en een positieve instelling. Sterke affiniteit met cluster 4 leerlingen.

Pabo eventueel aangevuld met master SEN
 

cao PO

De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.