Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht groep 1/2 De Leeuwerik
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juli 2018
Eind Datum
11 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO
Aanvang functie
1 augustus 2018
Website
Plaats
Leiden

leerkracht groep 1/2 Daltonschool De Leeuwerik (0,8 fte)

Leerkracht groep 1/2 (0,8 fte)

Daltonschool De Leeuwerik zoekt een collega bij voorkeur voor vier dagen (0,8 fte) in de kleuterbouw vanaf 1 augustus 2018. Eventueel is drie dagen bespreekbaar.

Wij zoeken een enthousiaste (Dalton)leerkracht die in staat is om kerndoelen te vertalen in aantrekkelijke lessen waarin veel ruimte is voor het eigen initiatief van kinderen.
 
Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij/zij taken op maat kan maken waardoor kinderen worden uitgedaagd om te laten zien wat zij kunnen. Het registreren van vorderingen en ontwikkelingen vindt bij jou adequaat plaats.
 
Een sterk klassenmanagement legt de basis voor een zelfstandigheidsontwikkeling die in onze school in een doorgaande lijn wordt uitgewerkt. Je stelt je op als begeleider en werkt consequent met uitgestelde aandacht.
 
Als vormgever van het leerproces, ben je in staat om met verschillen om te gaan en geef je kinderen de gelegenheid om door middel van coöperatief leren positieve leerervaringen op te doen. We verwachten een pedagogische benadering waaruit vooral respect voor
kinderen spreekt. Je schept een veilige leeromgeving en bent een manager van de werksfeer.
 
In onze Daltonschool voelen collega’s zich betrokken bij elkaar en werken samen aan een continu ontwikkelingsproces. Dalton is nooit af en van jou verwachten we inspiratie en collegialiteit.  
Er is veel ruimte voor experimenten, maar je bent in staat om te reflecteren en samen met anderen je eigen handelen te analyseren.
 
De bereidheid tot het behalen van het Daltoncertificaat is een vereiste.
 

 

 

SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege, het Visser 't Hooft Lyceum en 15 rooms-katholieke en protestants-christelijke basisscholen in de Leidse regio. De stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.